ΕΛΛΑΔΑ

Κερατσίνι: Πώς «ξεμονάχιαζε» και βίαζε την εγγονή του ο 78χρονος - Νέες αποκαλύψεις

Κερατσίνι: Πώς «ξεμονάχιαζε» και βίαζε την εγγονή του ο 78χρονος - Νέες αποκαλύψεις

Κερατσίνι: Ούτε ο πιο αρρωστημένος νους δεν μπορεί να χωρέσει τα όσα ζούσε ένα 9χρονο κορίτσι τα χέρια του παππού του

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα βίωνε μια 9χρονη τα τελευταία επτά χρόνια στα χέρια του παππού της, ο οποίος ασελγούσε πάνω της.

«Σου αρέσει;». Αυτή την αρρωστημένη ερώτηση έκανε ο 78χρονος παππούς της 9χρονης που κατηγορείται για τον βιασμό της από το 2017 στο Κερατσίνι!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο ηλικιωμένος πραγματοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του στην 9χρονη όταν έλειπε η κόρη του (μητέρα του παιδιού) και η σύζυγός του.

Για να καταφέρει ο 78χρονος να μείνει μόνος με το παιδί, χρησιμοποιούσε ως πρόφαση την προβολή κάποιας ταινίας στην τηλεόραση, έβαζε το κορίτσι στον καναπέ για να παρακολουθήσουν μαζί και στη συνέχεια το θώπευε στα γεννητικά όργανα ρωτώντας το αν του αρέσει!

Το παιδί από την πλευρά του επέμενε πως δεν θέλει να μένει μόνο του με τον 78χρονο και απέφευγε κάθε επαφή μαζί του, απαντώντας πάντα αρνητικά στο ενδεχόμενο να πάει μαζί του στο χωριό.

Προσπαθεί να βγάλει ψεύτρα την εγγονή της!

Σύμφωνα με το STAR και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα, η σύζυγος του ηλικιωμένου και γιαγιά του κοριτσιού, τόνισε πως ποτέ ο 78χρονος δεν θα είχε κάνει κάτι τέτοιο επιμένοντας στην αθωότητά του.

«Είμαι παντρεμένη μαζί του 50 χρόνια και θα ήταν παιδεραστής και μάλιστα με την εγγονή μας; Σε παρακαλώ τώρα...», ανέφερε η σύζυγος του ηλικιωμένου χαρακτηριστικά.

Δείτε το video: