ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συνελήφθη 41χρονος που είχε διαπράξει πάνω από 40 κλοπές

Συνελήφθη 41χρονος που είχε διαπράξει πάνω από 40 κλοπές

Συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας (8/12), στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 41χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, ο δράστης τις πρώτες πρωινές ώρες Δευτέρας μετέβη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Πάτρα, όπου έσπασε με πέτρα την γυάλινη πόρτα του καταστήματος, εισήλθε στο εσωτερικό του και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ από την ταμειακή μηχανή.

Για την διερεύνηση της υπόθεσης πραγματοποιήθηκαν αναζητήσεις από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, λίγες ώρες αργότερα.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι, ο δράστης είχε διαπράξει άλλες τρεις κλοπές σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ενδυμάτων, στην Πάτρα, τις τελευταίες τέσσερις μέρες, με τον ίδιο τρόπο δράσης.

Σημειώνεται ότι, ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοιες περιπτώσεις, ενώ έχει καταδικαστεί δύο φορές από το πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών σε ποινές κάθειρξης πέντε και δέκα ετών για διακεκριμένες κλοπές.

Από τις έρευνες που ενήργησαν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι, ο δράστης έχει διαπράξει περισσότερες από 40 περιπτώσεις κλοπών, στην Πάτρα, τα τελευταία επτά χρόνια.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Σχετικές ειδήσεις