ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ο ρόλος της γυναίκας που βοηθούσε τον Χριστόδουλο Ξηρό

Ο ρόλος της γυναίκας που βοηθούσε τον Χριστόδουλο Ξηρό

Εκτός του βαρύ οπλισμού που ανακάλυψαν οι άντρες της Αντιτρομοκρατικής στη γιάφκα στην Ανάβυσσο που διέμενε ο Ξηρός βρέθηκε και ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας.

Στο πλαστό δελτίο εμφανίζονται τα στοιχεία μιας γυναίκας με το όνομα Μελανή Ελένη.

23

Για τη συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία εικονίζεται στη φωτογραφία της πλαστής ταυτότητας που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, η αστυνομία αναζητεί πληροφορίες και ζητεί από όσους πολίτες γνωρίζουν κάτι να επικοινωνήσουν.

Παράλληλα, αναζητείται ένας άνδρας ο οποίος ενοικίασε το διαμέρισμα τον Ιούνιο του 2014 του οποίου τα στοιχεία επίσης δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Στο κρησφύγετο βρέθηκαν ακόμη από τους άντρες της Αντιτρομοκρατικής σημειώσεις με δρομολόγια προσέγγισης και διαφυγής καθώς και εναλλακτικές διαδρομές για το χτύπημα που ετοίμαζε ο Χ. Ξηρός.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την παραπάνω αστυνομική ταυτότητα και ιδίως αν έχει χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή ή μίσθωση διαμερίσματος, γκαράζ, οχήματος κ.λπ. να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014, 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.). Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σχετικές ειδήσεις