ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 74χρονο διακινητή ναρκωτικών

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 74χρονο διακινητή ναρκωτικών

Αστυνομικοί του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Σερρών είχαν πληροφορίες για τη δράση του και τον συνέλαβαν έξω από το σπίτι του στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης.

Ποσότητες ινδικής κάνναβης και αμφεταμίνης κατηγορείται ότι κατείχε 74χρονος, που φέρεται ως διακινητής ναρκωτικών ουσιών.

Όπως ανακοινώθηκε, επέβαινε σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν τρεις συσκευασίας κάνναβης, βάρους 1 κιλού και 112 γραμμαρίων. Ακολούθησαν έρευνες στο σπίτι του και σε παρακείμενη αποθήκη, όπου κατασχέθηκαν άλλες 16 συσκευασίες κάνναβης, βάρους 2 κιλών και 38 γραμμαρίων, όπως επίσης τέσσερις συσκευασίες, που περιείχαν αμφεταμίνη, βάρους 1.545 γραμμαρίων.

Στην κατοχή του βρέθηκαν, ακόμη, τέσσερα πιστόλια και 53 φυσίγγια, μία ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό ποσό ύψους 3000 ευρώ, που εκτιμάται ότι προέρχεται από εμπορία ναρκωτικών.

Σύλληψη 55χρονης για ναρκωτικές ουσίες

Στο μεταξύ, για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων συνελήφθη στην Πιερία 55χρονη, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν 1750 πακέτα τσιγάρα που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου. Η συλληφθείσα εντοπίστηκε σε λαϊκή αγορά της Λεπτοκαρυάς, όπου διαπιστώθηκε ότι κατείχε 350 πακέτα με λαθραία τσιγάρα, τα οποία φαίνεται ότι διέθετε προς πώληση. Αστυνομικοί του τμήματος Λιτοχώρου πραγματοποίησαν στη συνέχεια έρευνα στο σπίτι της, κατάσχοντας τα υπόλοιπα πακέτα.

Οι παραπάνω συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς πλημμελειοδικών.

Σχετικές ειδήσεις