ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε τη γυναίκα του και με το ίδιο μαχαίρι τραυμάτισε τον γιο του

Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε τη γυναίκα του και με το ίδιο μαχαίρι τραυμάτισε τον γιο του

Σοκ προκαλεί η είδηση της άγριας δολοφονίας μιας 57χρονης στην Πάτρα. Πίσω από το στυγερό έγκλημα φέρεται να βρίσκεται ο σύζυγός της, ο οποίος μάλιστα αφού μαχαίρωσε θανάσιμα την άτυχη γυναίκα, στη συνέχεια επιτέθηκε με το ίδιο μαχαίρι στον γιο του.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ – ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Κυριακής (09/08/2015), στο σπίτι του ζευγαριού, όταν ο 60χρονος μετά από διαπληκτισμό που είχε με την 57χρονη σύζυγό του, πήρε ένα μαχαίρι και της επιτέθηκε πολλές φορές, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα. Στη συνέχεια, όπως αναφέρουν οι αστυνομικές Αρχές, ο δράστης επιτέθηκε με το ίδιο μαχαίρι και στον 30χρονο γιο του, που εκείνη τη ώρα κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο της οικίας, τραυματίζοντας τον σοβαρά στο θώρακα. Αμέσως μετά ο 60χρονος διέφυγε πεζός, ωστόσο οι άνδρες της Αστυνομίας κατάφεραν λίγο αργότερα να τον εντοπίσουν στην είσοδο του νέου λιμανιού της πόλης και να του περάσουν χειροπέδες.

Την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Σχετικές ειδήσεις