ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φονικό στην Πάτρα: Στον ανακριτή ο 60χρονος που σκότωσε τη γυναίκα του και τραυμάτισε το γιο του

Φονικό στην Πάτρα: Στον ανακριτή ο 60χρονος που σκότωσε τη γυναίκα του και τραυμάτισε το γιο του

Σοκαρισμένη η κοινωνία της Πάτρας αδυνατεί να πιστέψει την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 9 Ιουλίου – Σήμερα οδηγείται στον ανακριτή ο 60χρονος που φέρεται να σκότωσε τη σύζυγό του και να μαχαίρωσε τον ίδιο του τον γιο.

Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας δεν μπορούν να πιστέψουν το φρικιαστικό έγκλημα, που φέρεται να διέπραξε ο 60χρονος, ο οποίος οδηγείται σήμερα, Τρίτη 11 Αυγούστου στον ανακριτή Πατρών προκειμένου να απολογηθεί.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ήταν ξημερώματα Κυριακής στα Κρυά Πατρών, όταν ο 60χρονος φερόμενος ως δράστη επιτέθηκε με μαχαίρι στην 57χρονη σύζυγό του έπειτα από έντονο διαπληκτισμό που είχε μαζί της.

Από τη μανία του 60χρονου δεν γλίτωσε ούτε 30χρονος γιος του ζευγαριού.

Τυφλωμένος ο φερόμενος ως δράστης, αφού σκότωσε την άτυχη 57χρονη, κατευθύνθηκε στο διπλανό δωμάτιο, όπου κοιμόταν ο γιος του και του επιτέθηκε με το ίδιο μαχαίρι, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Αρνιείται τις κατηγορίες

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος συνταξιούχος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και το μόνο που ανέφερε στους αστυνομικούς, ήταν πως βρισκόταν μαζί με την γυναίκα του στο σπίτι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και πως είχε έναν διαπληκτισμό με το γιο του.

Στην ενταντική ο άτυχος γιος

Στο μεταξύ ο 30χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην μονάδα εντατικής θεραπείας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας. Οι αστυνομικοί περιμένουν να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του, προκειμένου να μπορέσουν να μιλήσουν μαζί του και να τους πει τι ακριβώς έγινε το μοιραίο βράδυ, που εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία.

Σχετικές ειδήσεις