ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Καλαμάτα: Δολοφονικό αμόκ 35χρονου - Σκότωσε τον αδερφό του, μαχαίρωσε μάνα και πατέρα

Καλαμάτα: Δολοφονικό αμόκ 35χρονου - Σκότωσε τον αδερφό του, μαχαίρωσε μάνα και πατέρα

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Καλαμάτα τα ξημερώματα της Κυριακής (20/9), με έναν άντρα να μαχαιρώνει μέχρι θανάτου τον αδερφό του και να τραυματίζει τους γονείς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής, ο φερόμενος ως δράστης επιτέθηκε στον 40χρονο αδερφό του την ώρα που παρακολουθούσε τηλεόραση στον καναπέ του σπιτιού τους και αιφνιδιάζοντάς τον, κατάφερε να τον μαχαιρώσει πολλές φορές στο στήθος.

Από τις φωνές των δύο ανδρών, ξύπνησαν οι γονείς τους, οι οποίοι προσπαθώντας να σταματήσουν τον 38χρονο δέχθηκαν και αυτοί μαχαιριές από το χέρι του παιδιού τους.

Οι γείτονες της οικογένειας αντιλήφθηκαν τον πανικό που επικρατούσε στο διαμέρισμα και κάλεσαν την Αστυνομία και ασθενοφόρο.

Ο 38χρονος, μετά την επίθεση, κλείστηκε στο δωμάτιό του και χρειάστηκε επιχείρηση της Αστυνομίας για να καταφέρει να τον βγάλει από αυτό και να τον συλλάβει.

Τα θύματά του 38χρονου διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Καλαμάτας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του αδερφού του ενώ ο 81χρονος πατέρας και η 74χρονη μητέρα του έλαβαν τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν καθώς ήταν ελαφρά τραυματισμένοι.

Σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου Καλαμάτας ο 38χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν έχει νοσηλευθεί. Την υπόθεση διερευνά η Ασφάλεια Καλαμάτας.

Σχετικές ειδήσεις