ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες από το έγκλημα στο Αγρίνιο – Η μάνα ήθελε να «χωρίσει» τα παιδιά της

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες από το έγκλημα στο Αγρίνιο – Η μάνα ήθελε να «χωρίσει» τα παιδιά της

Στα Παραβόλα Αγρινίου ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν το άγριο φονικό που συντάραξε την τοπική κοινωνία και έκλεισε ένα σπίτι...

Κρατώντας το κουζινομάχαιρο ο 22χρονος επιτέθηκε στον 18χρονο αδερφό του και στη συνέχεια δολοφόνησε την ίδια του τη μητέρα με επτά μαχαιριές.

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι του χωριού από το βράδυ της Δευτέρας (08/02) δεν σταματούν να μιλούν για το έγκλημα που δεν το χωρά ανθρώπινος νους.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά ο 22χρονος διαπληκτίστηκε με τον αδελφό του και τη διάρκεια της πάλης του επιτέθηκε με ένα μαχαίρι μήκους 26,5 εκατοστών, χτυπώντας τον στην ωμοπλάτη. Η άτυχη μητέρα θέλησε να χωρίσει τα παιδιά της και μπήκε στη μέση να τους ηρεμήσει, όμως η μοίρα της επιφύλασσε άσχημο τέλος!

paravola2

Αφού λοιπόν ο δράστης όρμησε στον αδερφό του με το μαχαίρι, τον τραυμάτισε ελαφριά στην ωμοπλάτη, στην συνέχεια όρμησε στην μητέρα του, δίνοντάς της, τρία θανάσιμα χτυπήματα στην κοιλιά.

Το φονικό έγινε μέσα στην κουζίνα του σπιτιού της οικογένειας όπου η άτυχη 44χρονη γυναίκα βρέθηκε πεσμένη στο πάτωμα.

Γείτονες της οικογένειας που άκουσαν φωνές από το σπίτι, βγήκαν στην πλατεία, ενώ συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας πήγε επί τόπου για να δει τι συμβαίνει. Εκεί, αντίκρισε την 44χρονη μέσα σε μία λίμνη αίματος και τραυματισμένο τον 18χρονο γιο της, ο οποίος του είπε του περιέγραψε τα όσα προηγήθηκαν.

paravola4

Την ίδια ώρα, ο δράστης είχε φύγει πεζός από το σπίτι και επικοινώνησε με φιλικό του πρόσωπο στο οποίο ανέφερε τι ακριβώς έγινε. Παράλληλα, είχε ειδοποιηθεί η Αστυνομία και είχαν ξεκινήσει οι έρευνες, για τον εντοπισμό του. Λίγο πριν τις 9 το βράδυ, οι αστυνομικοί βρήκαν τον νεαρό σε περιοχή κοντά στην Παραβόλα και τον συνέλαβαν.

Εν τω μεταξύ, ο 18χρονος είχε διακομισθεί τραυματισμένος στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ αναμένεται να δώσει κατάθεση για τα όσα έγιναν.

Ως προς αίτια του φονικού, οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο προσωπικών διαφορών.

Δείτε βίντεο από το σημείο του εγκλήματος:

Πηγή φωτογραφιών και video: agriniopress.gr

Σχετικές ειδήσεις