ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πάτρα: Δύο συλλήψεις για φθορά σε γραφεία πολιτικού κόμματος

Πάτρα: Δύο συλλήψεις για φθορά σε γραφεία πολιτικού κόμματος

Οι δράστες έγραψαν με χρήση σπρέι υβριστικά συνθήματα, έξω από τα γραφεία σε όροφο πολυκατοικίας.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Πατρών, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών συνέλαβαν σήμερα το πρωί (25/3/2016) δύο άνδρες ηλικίας 23 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία.

Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζει και ένας επιπλέον συνεργός των συλληφθέντων, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες ενεργώντας από κοινού μετέβησαν σε πολυκατοικία και αφού παραβίασαν την είσοδό της, ο 21χρονος και ένα ακόμα άτομο ανέβηκαν στον 2ο όροφο, όπου στεγάζονται τα γραφεία πολιτικού κόμματος και έγραψαν με χρήση σπρέι υβριστικά συνθήματα στον τοίχο, έξω από το διαμέρισμα.

Παράλληλα, ο 23χρονος τους ανέμενε έξω από το κτήριο, παρέχοντάς τους συνδρομή, ελέγχοντας το χώρο, προκειμένου να αποτρέψει τον εντοπισμό τους.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί, που με την καθοδήγηση του Περιφερειακού Κέντρου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο δράστες.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού τους συνεχίζονται.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Σχετικές ειδήσεις