ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σοκ στα Μέγαρα - «Στραγγάλισα την ανιψιά μου γιατί ήθελα να τη σώσω»

Σοκ στα Μέγαρα - «Στραγγάλισα την ανιψιά μου γιατί ήθελα να τη σώσω»

Ήταν μεσημέρι Τετάρτης (13/04/2016) όταν μία 45χρονη γυναίκα στραγγάλισε την 4χρονη ανιψιά της, στα Μέγαρα. Στη συνέχεια, η θεία επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της, κόβοντας τις φλέβες της.

Η είδηση «πάγωσε» το πανελλήνιο. Λίγες ώρες αργότερα, ήρθαν νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να ομολόγησε στις Αρχές η 45χρονη σκότωσε την ανιψιά της, καθώς φοβήθηκε ότι θα έπαιρνε την επιμέλεια του μικρού παιδιού η αδερφή της. Μάλιστα, η θεία του κοριτσιού επικαλέστηκε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, γεγονός που, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, διαψεύδει η οικογένεια του άτυχου κοριτσιού.

Η 45χρονη είχε αναλάβει να... προστατεύσει την 4χρονη από ένα δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον, καθώς οι γονείς της μικρής, οι οποίοι είναι χρήστες ναρκωτικών, είχαν δώσει αρχικά τη φροντίδα του παιδιού στην 75χρονη γιαγιά της.

Ωστόσο, η ηλικιωμένη, λόγω προβλημάτων υγείας το έδωσε προς υιοθεσία στην αδερφή της μητέρας του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα οι βιολογικοί της γονείς απειλούσαν ότι θα πάρουν πίσω το παιδί από την 45χρονη θεία του, γεγονός που όπως όλα δείχνουν την οδήγησε στην άγρια δολοφονία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr η 45χρονη που νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο, κρατείται σε δωμάτιο - κελί με άνδρες της αστυνομίας να την φυλάνε επί 24ωρου βάσεως. Η 45χρονη είναι συνεχώς δεμένη και δεν μιλάει. Μάλιστα κάποια στιγμή που απευθύνθηκε στο γιατρό του είπε: «Τι με προσέχετε και γιατί με έχετε δεμένη αφού έχω κάνει φόνο».

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα συνέβησαν λίγο μετά στις 13:30 το μεσημέρι της Τετάρτης όταν το άτυχο κοριτσάκι εντοπίστηκε νεκρό μέσα στο σπίτι όπου διέμενε. Λίγα μέτρα πιο πέρα και μέσα σε λίμνη αίματος βρέθηκε και η θεία του παιδιού, η οποία αμέσως μετά την άγρια δολοφονία επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της, κόβοντας τις φλέβες των χεριών και των ποδιών της. Αμέσως, μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Σχετικές ειδήσεις