ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σοκ στη Βοιωτία - Απαγωγείς σκότωσαν και πέταξαν σε κανάλι 60χρονο

Σοκ στη Βοιωτία - Απαγωγείς σκότωσαν και πέταξαν σε κανάλι 60χρονο

Το θύμα της απαγωγής, βρέθηκε σε κανάλι του Μόρνου. Ποιες ήταν οι κινήσεις των δραστών και τι ζήτησαν από τη σύζυγό του.

Με δεμένα τα χέρια και τα πόδια και μ' ένα σακίδιο γεμάτο πέτρες περασμένο στην πλάτη, βρέθηκε νεκρός ένας 60χρονος, μέσα σε κανάλι του Μόρνου, σε περιοχή της Βοιωτίας.

Όπως σημειώνει η Αστυνομία, ο 60χρονος που ήταν ομογενής από το Καζακστάν, είχε πέσει θύμα απαγωγής στις 16 Απριλίου. Συγκεκριμένα στις 17 Απριλίου, μια γυναίκα είχε καταγγείλει στις αστυνομικές αρχές ότι ο σύζυγός της είχε πέσει θύμα αρπαγής μια ημέρα πριν.

Πάντα σύμφωνα με τη γυναίκα, το βράδυ της 16ης Απριλίου της τηλεφώνησε ο σύζυγός της και της γνωστοποίησε ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής. Στη συνέχεια συνομίλησε με έναν εκ των δραστών, ο οποίος απαίτησε λύτρα προκειμένου να τον απελευθερώσουν. Η καταγγέλλουσα, αφού συγκέντρωσε το χρηματικό ποσό και καθοδηγούμενη από τους δράστες τηλεφωνικώς, μετέβη τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας στα διόδια της Ελευσίνας, όπου εμφανίσθηκαν δύο άγνωστα άτομα, τα οποία επέβαιναν σε αυτοκίνητο, έχοντας καλυμμένα με κουκούλες τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κρατώντας πολεμικά τουφέκια, παρέλαβαν τα λύτρα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από εκείνη τη στιγμή δεν υπήρξε άλλη επικοινωνία των δραστών ή του απαχθέντα με την οικογένειά του.

Χθες Δευτέρα (09/05) το πρωί, μέσα σε κανάλι του Μόρνου σε περιοχή της Βοιωτίας, βρέθηκε η σορός του 60χρονου, με δεσμευμένα τα χέρια και τα πόδια και έχοντας δεμένο στην πλάτη σακίδιο γεμάτο πέτρες.

Τι εκτιμά η Αστυνομία

Από τις πρώτες έρευνες των αστυνομικών, προκύπτει ότι το θύμα ήταν γνωστός στο χώρο του λαθρεμπορίου τσιγάρων. Η αστυνομία εκτιμά ότι ο 60χρονος χρωστούσε χρήματα γι' αυτό και οι δράστες προχώρησαν στην απαγωγή του. Εξετάζει δε το σενάριο ο άνδρας να αντιμετώπιζε προβλήματα καρδιάς και να πέθανε κατά τη διάρκεια της ομηρίας του, με τους απαγωγείς του να προσπαθούν να εξαφανίσουν το πτώμα.

Όσο για τα λύτρα που πλήρωσε η σύζυγος του απαχθέντα, ήταν 40.000 ευρώ αν και αρχικά οι απαγωγείς είχαν ζητήσει 200.000.

Σχετικές ειδήσεις