ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας με τα τατουάζ που βρέθηκε απανθρακωμένος στη Βουλιαγμένη

Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας με τα τατουάζ που βρέθηκε απανθρακωμένος στη Βουλιαγμένη

Αφού αρχικά δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία οι φωτογραφίες με τα τατουάζ του άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης, συγγενικό του πρόσωπο επικοινώνησε με τις Αρχές και αποκάλυψε την ταυτότητα του θύματος.

Πρόκειται για 50χρονο άνδρα ο οποίος είχε απασχολήσει στο παρελθόν την Ελληνική Αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών. Οι Αρχές με τα νεότερα στοιχεία αυτά που έχουν στη διάθεσή τους θεωρούν ως πιθανότερο σενάριο ο θάνατος του 50χρονου άνδρα να έχει σχέση με υπόθεση ναρκωτικών.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος.

Του πολτοποίησαν το κεφάλι και τον έκαψαν

Μπροστά σε ένα πρωτοφανές σε αγριότητα έγκλημα βρέθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (15/06/2016) οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι ενημερώθηκαν από έναν ψαρά ότι σε βραχώδη περιοχή έχει εντοπιστεί η σορός ενός άνδρα, ηλικίας περίπου 35 ετών, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.

Λίγες ημέρες μετά από το φρικτό έγκλημα, που «πάγωσε» το πανελλήνιο, οι νέες αποκαλύψεις... σοκάρουν.

Το πρόσωπό του είχε πολτοποιηθεί και έφερε εκτεταμένα εγκαύματα σε όλο το σώμα του σε τέτοιο βαθμό που να μην μπορεί καν να προσδιοριστεί η ακριβής ηλικία του.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο ή οι δράστες να έριξαν εύφλεκτο υγρό στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα του και να τον παρέδωσαν στις φλόγες ενώ ήταν ακόμη ζωντανός δίνοντάς του τη χαριστική βολή πυροβολώντας τον στο κεφάλι!

Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλεια Αττικής θεωρούν πιθανό και το ενδεχόμενο οι άγνωστοι δράστες πρώτα να πυροβόλησαν το θύμα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να το πολτοποιήσουν και στη συνέχεια να το πυρπολήσουν με σκοπό να εξαφανίσουν όλα τα στοιχεία από το σημείο της δολοφονίας και κυρίως την ταυτότητα του νεκρού.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο φλεγόμενος άνδρας να προσπάθησε να τρέξει για να πέσει στο νερό, προκειμένου να γλιτώσει από το φρικτό θάνατο. Ωστόσο, ήταν αργά...

Οι Αρχές ψάχνουν προς όλες τις κατευθύνσεις, έχοντας ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο του σεξουαλικού εγκλήματος.

Δείτε τα τατουάζ στην παραπάνω gallery

Σχετικές ειδήσεις