ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αυτά είναι τα τατουάζ του άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης (pics)

Αυτά είναι τα τατουάζ του άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης (pics)

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία κατόπιν σχετικής παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, φωτογραφίες της δερματοστιξίας (τατουάζ) αγνώστου ανδρός, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος, πρωινές ώρες της 15/6/2016 σε χωμάτινο δρόμο στην περιοχή Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε δεν κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση των στοιχείων του θύματος.

Σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή, πρόκειται για λευκό άνδρα ύψους 1,70-1,80μ, κανονικής σωματικής διάπλασης, ηλικίας 35-45 ετών.

Επιπλέον το θύμα είχε στο σώμα του την ακόλουθη δερματοστιξία (τατουάζ).

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, αποσκοπεί στην παροχή πληροφοριών σχετικά με την ταυτότητα του θύματος και του δράστη της ανθρωποκτονίας.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476226, 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Του πολτοποίησαν το κεφάλι και τον έκαψαν

Μπροστά σε ένα πρωτοφανές σε αγριότητα έγκλημα βρέθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (15/06/2016) οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι ενημερώθηκαν από έναν ψαρά ότι σε βραχώδη περιοχή έχει εντοπιστεί η σορός ενός άνδρα, ηλικίας περίπου 35 ετών, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.

Σήμερα, μία ημέρα μετά από το φρικτό έγκλημα, που «πάγωσε» το πανελλήνιο, οι νέες αποκαλύψεις... σοκάρουν.

Το πρόσωπό του είχε πολτοποιηθεί και έφερε εκτεταμένα εγκαύματα σε όλο το σώμα του σε τέτοιο βαθμό που να μην μπορεί καν να προσδιοριστεί η ακριβής ηλικία του.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο ή οι δράστες να έριξαν εύφλεκτο υγρό στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα του και να τον παρέδωσαν στις φλόγες ενώ ήταν ακόμη ζωντανός δίνοντάς του τη χαριστική βολή πυροβολώντας τον στο κεφάλι!

Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλεια Αττικής θεωρούν πιθανό και το ενδεχόμενο οι άγνωστοι δράστες πρώτα να πυροβόλησαν το θύμα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να το πολτοποιήσουν και στη συνέχεια να το πυρπολήσουν με σκοπό να εξαφανίσουν όλα τα στοιχεία από το σημείο της δολοφονίας και κυρίως την ταυτότητα του νεκρού.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο φλεγόμενος άνδρας να προσπάθησε να τρέξει για να πέσει στο νερό, προκειμένου να γλιτώσει από το φρικτό θάνατο. Ωστόσο, ήταν αργά...

Οι Αρχές ψάχνουν προς όλες τις κατευθύνσεις, έχοντας ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο του σεξουαλικού εγκλήματος.

Δείτε τα τατουάζ στην παραπάνω gallery