ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αυτά είναι τα νέα στοιχεία σοκ της οικογενειακής τραγωδίας που εκτυλίχθηκε στο Κορωπί

Αυτά είναι τα νέα στοιχεία σοκ της οικογενειακής τραγωδίας που εκτυλίχθηκε στο Κορωπί

Συγκλονισμένοι παρακολουθούν οι κάτοικοι του Κορωπίου αλλά και ολόκληρη η χώρα την «αρχαία τραγωδία» που εκτυλίσσεται εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα.

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΦΟΝΙΣΣΑ ΚΑΙ Ο 41ΧΡΟΝΟΣ - ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Μια ερωτική αντιζηλία που έφτασε στο φονικό και σε ένα παραλίγο μακελειό, με μάρτυρες και μεγαλύτερα θύματα σε αυτή την φρικτή υπόθεση, τέσσερα παιδιά.

Λίγο πριν τη μια το μεσημέρι της Παρασκευής (05/08), πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα, η 26χρονη που ομολόγησε ότι σκότωσε με πέντε μαχαιριές την πρώην σύζυγο του συντρόφου της, με τον οποίο έχει δύο παιδιά.

Ισχυρίστηκε ότι έχει μετανιώσει για την πράξη της και ότι εκείνο το μοιραίο βράδυ ήταν «θολωμένη».

Μιλώντας έξω από τα γραφεία του εισαγγελέα στην Ευελπίδων, ο δικηγόρος της 26χρονης Βασίλης Ταουξής, ανέφερε ότι η εντολοδόχος του είναι συντριμμένη από το γεγονός ότι τέσσερα μικρά παιδιά μένουν ορφανά.

Δείτε τα βίντεο από τις δηλώσεις του δικηγόρου:

Το φονικό συνέβη μπροστά στα μάτια των παιδιών του 35χρονου θύματος, ηλικίας 9 και 11 ετών.

Το θύμα, αιμόφυρτο, μετεφέρθηκε από τον 41χρονο εν διαστάσει σύζυγο της, ο οποίος, λίγα μέτρα πιο κάτω από το ματωμένο σπίτι της οδού Πυθαγόρα, διατηρεί συνεργείο αυτοκινήτων, στο Κέντρο Υγείας, όπου, πάρα τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματα της.

Λίγες ώρες αργότερα, το «μήλον της έριδος», ο 41χρονος άνδρας σε κατάσταση αμόκ και θέλοντας να εκδικηθεί τη δολοφονία της πρώην συζύγου του, πήρε ένα όπλο, εισέβαλε στο σπίτι του πατέρα της 26χρονης και τραυμάτισε τους γονείς της -ευτυχώς ελαφρά- στην κοιλιακή και θωρακική χώρα πριν τραπεί σε φυγή και συλληφθεί λίγο αργότερα στα Καλύβια.

Ενώπιον της δικαιοσύνης θα βρεθεί σήμερα και αυτός καθώς αναμένεται να οδηγηθεί το απόγευμα στον εισαγγελέα.

Εν τω μεταξύ, στο επίκεντρο όλων αυτών των τραγικών εξελίξεων βρίσκονται τέσσερα αθώα παιδιά. Τα δύο που είχε αποκτήσει το θύμα με τον 41χρονο που έμειναν ορφανά και τα άλλα δύο, αυτά της 26χρονης που θα μεγαλώσουν με τη μητέρα τους να βρίσκεται στη φυλακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

Όπως αναφέρουν οι συγγενείς του 41χρονου, η σύντροφός του είχε επιθετική συμπεριφορά εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, φτάνοντας ακόμα και στο σημείο να απειλήσει τη ζωή του ίδιου της του παιδιού. Τελικά έφτασε στο έγκλημα, τυφλωμένη από τη ζήλια καθώς πίστευε ότι η πρώην σύζυγος του συντρόφου της, διατηρούσε ακόμα σχέσεις μαζί του.

Στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν η 26χρονη, σοκαρισμένη και με δάκρυα στα μάτια- παραδέχθηκε την πράξη της και υποστήριξε ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει αλλά μόνο να φοβερίσει την 35χρονη.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος της, Βασίλης Ταουξής, η εντολέας του είναι βαθιά μετανιωμένη για το άγριο φονικό.

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Καθώς οι εξελίξεις «τρέχουν» στην υπόθεση, έγινε γνωστό ότι η γιαγιά της φόνισσας ήταν η λεγόμενη «Τίγρης του Κορωπίου», η οποία είχε κάψει ζωντανό τον σύζυγό της, τον Οκτώβριο του 1963, σε μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σχετικές ειδήσεις