ΕΛΛΑΔΑ

Εγγονή της «Τίγρης του Κορωπίου» η 26χρονη δολοφόνος - Το έγκλημα που είχε σοκάρει το πανελλήνιο

Εγγονή της «Τίγρης του Κορωπίου» η 26χρονη δολοφόνος - Το έγκλημα που είχε σοκάρει το πανελλήνιο

Την ώρα που οι εξελίξεις τρέχουν στην υπόθεση της δολοφονίας της 35χρονης από την 26χρονη νυν σύντροφο του συζύγου της, προκύπτει η πληροφορία ότι η γιαγιά της φόνισσας ήταν η λεγόμενη «Τίγρης του Κορωπίου».

Σε βεντέτα τείνει να καταλήξει το φονικό στο Κορωπί που συγκλονίζει όλο το πανελλήνιο από το βράδυ της Τετάρτης (03/08). Η 26χρονη σύντροφος του 41χρονου άνδρα σκότωσε με πέντε μαχαιριές την 35χρονη πρώην σύζυγο του. Ο άνδρας που αποτέλεσε το «μήλον της έριδος», σε κατάσταση αμόκ σήμερα πυροβόλησε και τραυμάτισε τους γονείς της 26χρονης φόνισσας και τράπηκε σε φυγή, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ

Όπως προκύπτει τώρα, γιαγιά της 26χρονης δολοφόνου ήταν η λεγόμενη «Τίγρης του Κορωπίου», η οποία είχε κάψει ζωντανό τον σύζυγό της, τον Οκτώβριο του 1963.

Το έγκλημα είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη τότε και είχε συμβεί στο σπίτι του ζευγαριού στο Κορωπί. Η Ελένη Παπαϊωάννου, γιαγιά της 26χρονης, ήταν τότε 27 ετών, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Ο σύζυγός της υποπτευόταν ότι διατηρούσε σχέσεις με άλλο άνδρα, στον οποίο είχε επιτεθεί και ο άνδρας τού έκανε μήνυση και εκείνος καταδικάσθηκε ερήμην σε 20 ημέρες φυλάκισης.

Όταν το πληροφορήθηκε, η σύζυγός του αποφάσισε να τον δολοφονήσει. Αγόρασε βενζίνη και όταν ο άνδρας κοιμήθηκε, εκείνη σφράγισε όλα τα παράθυρα του σπιτιού, κλείδωσε τα δωμάτια και τον περιέλουσε με βενζίνη. Στη συνέχεια άναψε ένα σπίρτο και έφυγε τρέχοντας από το δωμάτιο. Βγαίνοντας από το σπίτι, κλείδωσε, ενώ ο σύζυγός της ούρλιαζε καθώς καιγόταν ζωντανός.

Η Παπαϊωάννου παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κορωπίου, λέγοντας «έβαλα φωτιά και έκαψα τον άνδρα μου. Ηρθα να παραδοθώ και δεν μετανοώ γι' αυτό που έκανα». Στη δίκη, αποκαλύφθηκαν κι άλλες φρικτές λεπτομέρειες της οικογενειακής ζωής της, καθώς ο μετέπειτα σύζυγός της την είχε βιάσει σε ηλικία 15 ετών, όταν δούλευε σαν υπηρέτρια στο σπίτι του.

Τα αδέρφια της την ανάγκασαν να τον παντρευτεί επειδή ήταν πλέον μια «ατιμασμένη» και η ζωή της ήταν όπως είπε μια κόλαση δίπλα του.

Σχετικές ειδήσεις