ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φρίκη στο Κορωπί: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το φονικό - Τι είπε στην απολογία η 26χρονη

Φρίκη στο Κορωπί: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το φονικό - Τι είπε στην απολογία η 26χρονη

Συγκλονίζουν και ταυτόχρονα σοκάρουν οι λεπτομέρειες γύρω από το φονικό στο Κορωπί με θύμα μία 35χρονη γυναίκα, που βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια της νυν συντρόφου του πρώην συζύγου της και πατέρα των δύο παιδιών της.

Σοκαρισμένη και με δάκρυα στα μάτια η 26χρονη δράστης περιέγραψε στους αστυνομικούς όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης (03/08) στην ήσυχη περιοχή του Κορωπίου. Η 26χρονη υποστηρίζει ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει την 35χρονη, παρά μόνο να τη φοβερίσει, καθώς το θύμα της είχε πει ότι ο σύντροφός της 26χρονης και πρώην άνδρας της βρισκόταν στο σπίτι της ίδιας στην οδό Πυθαγόρα.

Τις δύο γυναίκες – άνεργες- τις συνέδεε το πάθος τους για τον ίδιο άνδρα, με τον οποίο η καθεμία είχε αποκτήσει δύο παιδιά. Η άτυχη 35χρονη δεν μπορούσε να δεχτεί τον χωρισμό της από το πρώην σύζυγό της, με αποτέλεσμα να μαλώνει συνεχώς με την 26χρονη νυν σύντροφο και δράστη.

Το χρονικό της φρίκης

Λίγο μετά τις 22:30 η 26χρονη δολοφόνος κατευθύνθηκε στο σπίτι του θύματος.

Οι δυο γυναίκες άρχισαν να τσακώνονται και να φωνάζουν, πράγμα συνηθισμένο, καθώς στο παρελθόν οι άγριοι τσακωμοί είχαν οδηγήσει και τις δυο μέχρι το αστυνομικό τμήμα.

Το μοιραίο βράδυ της Τετάρτης, όμως, έμελλε να λάβει χώρα και ο τελευταίος καυγάς των γυναικών. Και αυτό γιατί η 26χρονη άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και το κάρφωσε τουλάχιστον πέντε φορές στην 35χρονη, μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών του θύματος, ηλικίας 9 και 11 ετών.

Το θύμα, αιμόφυρτο, μετεφέρθη από τον 41χρονο εν διαστάσει σύζυγο της, ο οποίος, λίγα μέτρα πιο κάτω από το ματωμένο σπίτι της οδού Πυθαγόρα, διατηρεί συνεργείο αυτοκινήτων, στο κέντρο υγείας, όπου, πάρα τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματα της.

Σχετικές ειδήσεις