ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Με σκυμμένο το κεφάλι στον Εισαγγελέα η φόνισσα του Κορωπίου - Τι δήλωσε στην απολογία της

Με σκυμμένο το κεφάλι στον Εισαγγελέα η φόνισσα του Κορωπίου - Τι δήλωσε στην απολογία της

Λίγο πριν τη μια το μεσημέρι της Παρασκευής (05/08), πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα, η 26χρονη που ομολόγησε ότι σκότωσε με πέντε μαχαιριές την πρώην σύζυγο του συντρόφου της.

Ρεπορτάζ: Νικόλ Παπάζογλου

Η 26χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε στον εισαγγελέα πως έχει μετανιώσει για την πράξη της και ότι το μοιραίο βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης, το μυαλό της είχε θολώσει και δεν ήξερε τι έκανε, όταν επιτέθηκε στην άτυχη 35χρονη, μαχαιρώνοντάς την μπροστά στα δύο της παιδιά.

Μιλώντας έξω από τα γραφεία του εισαγγελέα στην Ευελπίδων, ο δικηγόρος της 26χρονης Βασίλης Ταουξής, ανέφερε ότι η εντολοδόχος του είναι συντριμμένη από το γεγονός ότι τέσσερα μικρά παιδιά μένουν ορφανά.

Σημείωσε δεν ότι «πέρα από την αναντίρρητη ευθύνη της και την κοινωνική απαξία που έχει η συγκεκριμένη πράξη, σε επίπεδο κατασκευής των συνθηκών και συγκεκριμενοποίησης των λόγων που την οδήγησαν, αυτή ενδεχομένως να ευθύνεται λιγότερα από τους συμμετέχοντες σε αυτή την αρρωστημένη ερωτική σχέση μια αυτή μπήκε στο παιχνίδι σε ηλικία 19-20 ετών ενώ οι άλλοι ήταν ενήλικες και όφειλαν να την προστατέψουν και να την απομακρύνουν από αυτή την κατάσταση».

Συνεχίζοντας, ο δικηγόρος αναφέρθηκε και στο όπλο του φονικού:

Στον εισαγγελέα θα βρεθεί σήμερα και ο 41χρονος σύντροφός της, ο οποίος λίγες ώρες μετά το φονικό, πήρε ένα όπλο και εισέβαλε στο σπίτι των γονιών της 26χρονης, θέλοντας να τους σκοτώσει για να εκδικηθεί τη δολοφονία της πρώην συζύγου του.

Ο 41χρονος πυροβόλησε αλλά ευτυχώς μόνο τραυμάτισε ελαφρά, τον πατέρα και τη μητέρα της 26χρονης.

Εν τω μεταξύ, το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η κηδεία της 35χρονης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

Σχετικές ειδήσεις