ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σπάρτη: Στη «φάκα» της αστυνομίας ο «καλλιεργητής»

Σπάρτη: Στη «φάκα» της αστυνομίας ο «καλλιεργητής»

Ο 60χρονος νόμιζε ότι δεν θα κινούσε τις υποψίες των διωκτικών αρχών αλλά υπολόγιζε χωρίς την ασφάλεια Σπάρτης.

Μια κανονική φυτεία χασίς είχε δημιουργήσει σε αγροτική περιοχή σε χωριό της Σπάρτης ένας 60χρονος. Παρά τις προφυλάξεις που είχε λάβει εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και όπλων.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης σε αγροτική περιοχή τοπικής κοινότητας του δήμου Σπάρτης, εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, αποτελούμενη από 31 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,5 έως 2 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Όπως προέκυψε την φυτεία καλλιεργούσε ένας 60χρονος, ο οποίος και συνελήφθη, ενώ στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια κάνναβης.

Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, επτά δενδρύλλια χασίς, ποσότητα χασίς 203 γραμμαρίων, ένα πολεμικό τυφέκιο, ένα όπλο τύπου μπρελόκ, δύο κυνηγετικά όπλα τα οποία κατείχε παράνομα, δέκα φυσίγγια, διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, δύο ζυγαριές ακριβείας και συσκευή καπνίσματος κάνναβης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Σχετικές ειδήσεις