ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σοκ: 23χρονη μοίρασε στο Διαδίκτυο «καυτές» φωτογραφίες 21χρονου

Σοκ: 23χρονη μοίρασε στο Διαδίκτυο «καυτές» φωτογραφίες 21χρονου

Του ζητούσε 10.000 ευρώ για να μην τις δημοσιεύσει στο διαδίκτυο, αλλά δεν κράτησε το «λόγο» της.

Τον ύπνο του είχε χάσει 21χρονος, καθώς μια 23χρονη από την Πολωνία τον απειλούσε πως θα δημοσίευε προσωπικό του φωτογραφικό υλικό που είχε στην κατοχή της, αν δεν πλήρωνε 10.000 ευρώ. Τελικά, και σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του νεαρού άντρα, η 23χρονη πραγματοποίησε την απειλή της και δημοσίευσε το επίμαχο φωτογραφικό υλικό σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και σε οικείους του, μέσω εφαρμογής αποστολής προσωπικών μηνυμάτων της ίδιας ιστοσελίδας.

Η διερεύνηση της υπόθεσης από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ξεκίνησε ύστερα από την καταγγελία του 21χρονου. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία της, σε περιοχή της Πελοποννήσου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και tablet, τα οποία θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για εργαστηριακές εξετάσεις.

Πλέον, σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής δικαιοδοσίας σε βάρος της 23χρονης Πολωνής, η οποία κατηγορείται για εκβίαση και κατ' εξακολούθηση παραβίαση της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σχετικές ειδήσεις