ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φονικό στο κέντρο της Αθήνας - Νεκρός ιδιοκτήτης γυμναστηρίου (pics + vid)

Φονικό στο κέντρο της Αθήνας - Νεκρός ιδιοκτήτης γυμναστηρίου (pics + vid)

Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Βατοπεδίου και Πανόρμου στους Αμπελόκηπους, μια ανάσα από τη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης ο οποίος αναζητείται είναι ο συνταξιούχος αστυνομικός με αρχικά ονόματος Φ. Μ., ενώ το θύμα έχει υποκύψει στα τραύματά του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα ήταν ιδιοκτήτης γυμναστηρίου και είχε προηγηθεί άγριος καυγάς με τον δράστη, ο οποίος πήγε σπίτι του και επέστρεψε με το όπλο, πυροβολώντας τρεις φορές εναντίον του θύματος. Αιτία για την φιλονικία των δύο αντρών φέρεται πως ήταν η τοποθέτηση καμερών στο μπαλκόνι του θύματος, κάτι που είχε ενοχλήσει τον δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο απόστρατος αστυνομικός υπηρετούσε παλαιότερα στο Α.Τ. Αμπελοκήπων ενώ φέρεται να ήταν υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή στο νομό Μεσσηνίας.

Έτρεχαν να σωθούν οι περίοικοι

Να καλυφθούν από τα πυρά προσπάθησαν κάτοικοι και περαστικοί στην οδό Πανόρμου, στο άκουσμα των πυροβολισμών.

«Ακούσαμε τα πιστόλια και κρυφτήκαμε. Ο άνδρας έτρεξε να δει τι γίνεται και είδε έναν άνδρα να φεύγει. Μετά από λίγο ακούσαμε τις σειρήνες της Αστυνομίας», δήλωσε στο Newsbomb.gr κάτοικος της περιοχής.

«Μόλις είχα βγάλει το σκύλο βόλτα. Ξαφνικά ακούω πυροβολισμούς και τραβιέμαι στην είσοδο της πολυκατοικίας. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Είμαστε ήσυχη γειτονιά, δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο», είπε μία γυναίκα που βρέθηκε κοντά στο περιστατικό.

Δείτε τις φωτογραφίες από το σημείο των πυροβολισμών, πάνω στη photo gallery του Newsbomb.gr.


Δείτε τα βίντεο με τις μαρτυρίες των περίοικων.

Σχετικές ειδήσεις