ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ένα το «χτύπημα», τρία τα θύματα της σπείρας που «σηκώνει» χρηματοκιβώτια

Ένα το «χτύπημα», τρία τα θύματα της σπείρας που «σηκώνει» χρηματοκιβώτια

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/04) πραγματοποίησε τη νέα της -πολλαπλή, αυτή τη φορά- «επίθεση» η συμμορίαπου εισβάλλει σε επιχειρήσεις και κλέβειχρηματοκιβώτια.

«ΧΤΥΠΗΣΑΝ» ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ ΤΡΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Το «χτύπημα» αυτή τη φορά ήταν... τριπλό.

Στόχος των ληστών χρηματοκιβωτίων ήταν εταιρείες οι οποίες βρίσκονται στο Γέρακα.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, στις 03:30, έξι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο ισόγειο κτηρίου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κομοτηνής και Ημαθίας, όπου στεγαζονται τα γραφεία διαφημιστικής εταιρείας. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν πήραν από εκεί κάτι.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Δεν έμειναν όμως εκεί, καθώς στη συνέχεια, έριξαν με βαριοπούλες τη μεσοτοιχία και πέρασαν στα γραφεία εταιρείας γραφικής ύλης από όπου σήκωσαν ένα χρηματοκιβώτιο. Ακολούθως, με τον ίδιο τρόπο, μπήκαν στα γραφεία άλλης διαφημιστικής εταιρείας που στεγάζεται στο ίδιο κτήριο, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί εάν έχουν κλέψει κάτι από τον συγκεκριμένο χώρο. Οι δράστες διέφυγαν με αυτοκίνητο.

speira xrimatokivwtia gerakas5 1

Λίγο αργότερα, συγκεκριμένα στις 05:30 το πρωί, εντοπίστηκε καμένο αυτοκίνητο στην οδό Κεραμιδίου, στις Αχαρνές, μέσα στο οποίο υπήρχαν δύο άδεια χρηματοκιβώτια. Η κλοπή του αυτοκινήτου είχε δηλωθεί πριν από τρεις ημέρες, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η Αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σχετικές ειδήσεις