ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Στέλλα Εικοσπεντάκη – Πατέρας 6χρονης: «Αυτός είναι ο λόγος που σκότωσα το παιδί μου»

Στέλλα Εικοσπεντάκη – Πατέρας 6χρονης: «Αυτός είναι ο λόγος που σκότωσα το παιδί μου»

Στέλλα Εικοσπεντάκη - Όλες οι ειδήσεις: «Πάγωσε» το πανελλήνιο από την είδηση της άγριας δολοφονίας της 6χρονης Στέλλας Εικοσπεντάκηστο σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα, από τον ίδιο της τον πατέρα - Ο πρώην αστυνομικός ομολόγησε την πράξη του - Σοκάρουν τα όσα υποστήριξε στις Αρχές.

«ΠΑΓΩΣΕ» ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΡΙΚΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ 6ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ

Ήταν μεσάνυχτα της Πέμπτης, όταν, η σορός του κοριτσιού βρέθηκε μέσα σε κάδο απορριμμάτων, κοντά στο σπίτι της οικογένειας, στην Αγία Βαρβάρα.

Οι Αρχές έστρεψαν από την πρώτη στιγμή την προσοχή τους στον πατέρα της μικρής, ο οποίος από την εύρεση του πτώματος κι έπειτα θεωρήθηκε ο βασικός ύποπτος, καθώς είχε πέσει σε αντιφάσεις με βάση τις καταθέσεις που είχε δώσει.

Τελικά ο άνδρας, λίγη ώρα αργότερα, αφού έγινε γνωστό οτι εντοπίστηκε η σορός του άτυχου παιδιού, ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, την οποία απέδωσε στην «κακιά στιγμή».

Μάλιστα πρόβαλε τη δικαιολογία πως το παιδί έκλαιγε επειδή έλειπε η μητέρα του από το σπίτι καθώς είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο για επέμβαση.

Ο πατέρας της 6χρονης είπε στους Αστυνομικούς πως προσπαθώντας να ηρεμήσει το παιδί το πήρε αγκαλιά, το έσφιξε λίγο παραπάνω και τελικά η εξάχρονη πέθανε.

Δείτε εδώ όλο το χρονικό της υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σχετικές ειδήσεις