ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αυτός είναι ο καθηγητής μουσικής που αποπλανούσε μαθήτριες του

Αυτός είναι ο καθηγητής μουσικής που αποπλανούσε μαθήτριες του

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι καθηγητής μουσικής σε Ωδείο της Αττικής συνελήφθη για αποπλάνηση τριών ανήλικων μαθητριών του.

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη δράση του 60χρονου καθηγητή σε Ωδείο της Αττικής που συνελήφθη από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκων.

Ο 60χρονος, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Διοικητής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγος Χρήστος Παπαζαφείρης, αποπλανούσε και ασελγούσε συστηματικά σε ανήλικα παιδιά και συγκεκριμένα σε ανήλικα κορίτσια, μαθήτριες του.

Για την υπόθεση αυτή έχουν διερευνηθεί μέχρι τώρα τρία περιστατικά και έχουν ταυτοποιηθεί δυο από αυτά, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για τη διακρίβωση και πιστοποίηση και άλλων συναφών περιπτώσεων.

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 60χρόνος καθηγητής μουσικής ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριες του στο ωδείο.

Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον συλληφθέντα είναι αποπλάνηση ανήλικων, κατάχρηση ανήλικων σε ασέλγεια κατά συρροή και εξακολούθηση, πορνογραφία ανήλικων και παράνομη κατοχή και οπλοφορία, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε μεταξύ των άλλων και οπλισμός.

Πρόκειται για αδικήματα με ιδιαίτερη ποινική και κοινωνική απαξία καθώς στρέφονται κατά ανηλίκων, από δράστη ο οποίος εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του ασελγούσε στις παιδικές ψυχές τους.

Σχετικές ειδήσεις