ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Επίθεση γραφεία ΠΑΣΟΚ: Αναζητούν μοτοσικλέτα με την οποία φέρεται να διέφυγε ο πιστολέρο

Επίθεση γραφεία ΠΑΣΟΚ: Αναζητούν μοτοσικλέτα με την οποία φέρεται να διέφυγε ο πιστολέρο

Τεράστια κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα της Δευτέρας (06/11) στην Ελληνική Αστυνομία. Ομάδα αγνώστων σταμάτησε κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στη συμβολή των οδών Διδότου και Χαριλάου Τρικούπη. Δύο άτομα πλησίασαν και άνοιξαν πυρ κατά των ανδρών των ΜΑΤ που φρουρούν το κτήριο της Χαριλάου Τρικούπη.

Ο αστυνομικός που φυλάει πάντα στην οδό Διδότου αποκάλυψε πως είδε δύο άνδρες να βγαίνουν από την οδό Ζωοδόχου Πηγής, να σταματούν και βγάζοντας όπλο άρχισαν να πυροβολούν με στοχευμένες βολές.

Άγνωστο παραμένει αν ο στόχος ήταν η διμοιρία των ΜΑΤ ή τα ίδια τα γραφεία του κόμματος. Σύμφωνα πάντως με τις έως τώρα πληροφορίες δεν έχουν σημειωθεί τυχόν τραυματισμοί, παρότι υπήρχε κόσμος μέσα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί 3 κάλυκες, ενώ ευτυχώς δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός. Μαρτυρίες λένε ότι μία απο τις σφαίρες καρφώθηκε σε κατάστημα με ενδύματα, που βρίσκεται δίπλα στα γραφεία του Κινήματος.

Η Αστυνομία αναζητά μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμόυ με έναν αναβάτη, μετά από τις πληροφορίες που έδωσε ο αστυνομικός που ήταν ο φρουρός επί της Διδότου. Ο ίδιος ανέφερε επίσης ότι στιγμιαία είδε έναν άντρα να τον σημαδεύει και την λάμψη από το όπλο του την ώρα που πυροβολούσε.

Διαβάστε εδώ το χρονικό της επίθεσης

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του ANT1:

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Σχετικές ειδήσεις