ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φρίκη στη Λέρο: Γονείς βίαζαν τα παιδιά τους

Φρίκη στη Λέρο: Γονείς βίαζαν τα παιδιά τους

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για μια υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων παιδιών από τους ίδιους τους τους γονείς, στη Λέρο.

Ένα 14χρονο κοριτσάκι και ο 8χρονος αδελφός της ζούσαν μαρτυρικές στιγμές πίσω από την κλειστή πόρτα του σπιτιού τους, καθώς υγιής νους αδυνατεί να συλλάβει τις φρικιαστικές πράξεις των ανθρώπων που τους έφεραν στον κόσμο.

Θύματα κακοποίησης και βάναυσου ξυλοδαρμού φέρονται μάλιστα να είχαν πέσει και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας, 25 και 20 ετών, ενώ το γεγονός ότι «η γειτονιά φέρεται να γνώριζε», όμως δεν μιλούσε, επιτείνει την αίσθηση του σοκαριστικού.

Το κουβάρι του ειδεχθούς εγκλήματος ξετυλίχθηκε όταν το άτυχο κορίτσι επισκέφθηκε με ακατάσχετη αιμορραγία το Νοσοκομείο του νησιού, ενώ εξεταζόμενη από τον Παιδίατρο και Γυναικολόγο διαπιστώθηκε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού.

Το κορίτσι, μιλώντας με ψυχολόγο και Κοινωνική Λειτουργό αποκάλυψε σε κατάσταση σοκ το τι περνούσε όλα αυτά τα χρόνια μέσα τους τοίχους ενός σπιτιού στην περιοχή Πλάκα της Λέρου.

Ομολόγησε ο πατέρας

Οι γονείς συνελήφθησαν, ενώ ο πατέρας, έπειτα από ολονύχτια ανάκριση, «λύγισε», σοκάροντας ακόμα και τους αστυνομικούς με τις κτηνώδεις πράξεις που ομολόγησε. Ο 52χρονος, (μονίμως μεθυσμένος σύμφωνα με μαρτυρίες της γειτονιάς) και η 47χρονη γυναίκα του, όχι μόνο βίαζαν τα παιδιά τους, αλλά τα χτυπούσαν σχεδόν καθημερινά.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι την επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών αναμένεται να αναλάβει η θεία τους, ενώ ερευνάται ποιοι γνώριζαν για τις εδώ και χρόνια αρρωστημένες ορέξεις των δύο γονιών – «τεράτων» και προτίμησαν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό.

Σχετικές ειδήσεις