ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αίσιο τέλος είχε η δικαστική υπόθεση του πλαστικού χειρουργού Γιάννη Λύρα

Αίσιο τέλος είχε η δικαστική υπόθεση του πλαστικού χειρουργού Γιάννη Λύρα

Ο γνωστός γιατρός φέρεται να είχε μια αντιδικία με την 92χρονη κάτοικο της πολυκατοικίας που διαμένει για τα κοινόχρηστα.

Αίσιο τέλος είχε η δικαστική υπόθεση του πλαστικού χειρουργού Γιάννη Λύρα, ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας βρέθηκε στο αυτόφωρο για δικαστεί αλλά ήρθε σε συνεννόηση με την αντίδικο του και έλυσαν εξωδικαστικά τη διαφωνία τους.

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός βρέθηκε αντιμέτωπος με τα αδικήματα της σωματικής βλάβης, της εξύβρισης και της απειλής σε βάρος μιας 92χρονης γειτόνισσας του, έπειτα από την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του από την εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο για να δικαστεί.
Ωστόσο, η ηλικιωμένη γυναίκα ζήτησε από το δικαστήριο να μην προχωρήσει η υπόθεση και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια μέσα στη δικαστική αίθουσα, βάζοντας τέλος στη διαμάχη τους.

Ο γνωστός γιατρός φέρεται να είχε μια αντιδικία με την 92χρονη κάτοικο της πολυκατοικίας που διαμένει για τα κοινόχρηστα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διαξιφισμός ήταν τόσο έντονος που απαιτήθηκε η επέμβαση της Άμεσης Δράσης για να λήξει το επεισόδιο.

Σχετικές ειδήσεις

Πασίγνωστος πλαστικός χειρουργός κατηγορείται για ξυλοδαρμό 92χρονης