ΕΛΛΑΔΑ

Πασίγνωστος πλαστικός χειρουργός κατηγορείται για ξυλοδαρμό 92χρονης

Πασίγνωστος πλαστικός χειρουργός κατηγορείται για ξυλοδαρμό 92χρονης
GLOMEX

Πασίγνωστος πλαστικός χειρουργός τσακώθηκε με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού του για τα κοινόχρηστα και κατηγορείται για ξυλοδαρμό - Σε ιδιωτική κλινική η ηλικιωμένη γυναίκα

Σοκ έχει προκαλέσει το νέο περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού με δράστη αυτή τη φορά πασίγνωστο πλαστικό χειρουργό, ο οποίος φέρεται να έχει επιτεθεί σε 92χρονη γυναίκα.

Ο γνωστός ιατρός πέρασε το Σαββατοκύριακο στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Κηφισιάς καθώς σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η εκπομπή «Το Πρωινό» έσπρωξε, χτύπησε και τραυμάτισε στο πρόσωπο την ηλικιωμένη γυναίκα.

Ο πλαστικός χειρουργός φέρεται να διαπληκτίστηκε μαζί της όταν εκείνη πήγε να του ζητήσει τα κοινόχρηστα και τα ενοίκια και εκείνος δεν τα πλήρωνε, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ανάμεσά τους έντονος καβγάς.

Άνθρωποι που άκουσαν το περιστατικό και τα όσα γίνονταν κάλεσαν την Άμεση Δράση στις 21:10 το βράδυ του Σαββάτου 22 Απριλίου. Ο ίδιος έκανε μήνυση στην 92χρονη για απειλή και εξύβριση ενώ εκείνη του έκανε μήνυση για απλή σωματική βλάβη και εξύβριση.

Η ηλικιωμένη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ, απ' όπου πήρε εξιτήριο και πλέον νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική. Όπως μεταδίδει η εκπομπή, η ίδια είναι σοκαρισμένη, ζαλίζεται όταν θυμάται το περιστατικό και δεν μπορεί να περπατήσει.

Ο άνδρας τα ξημερώματα της Κυριακής 23 Απριλίου, υπέβαλε μήνυση και σε συγγενικό πρόσωπο για ψευδή μήνυση.