ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Παρασκευόπουλος: Έχω ακούσει προσεκτικά τα αιτήματα της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών

Παρασκευόπουλος: Έχω ακούσει προσεκτικά τα αιτήματα της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος σε απάντηση της πρόσφατης ανακοίνωσης της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών επισημαίνει ότι έχει ακούσει προσεκτικά τα αιτήματά της.

Ειδικότερα, η Ένωση Διοικητικών Δικαστών σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι συναντήθηκε με την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης και εξέθεσε τα προβλήματα του δικαστικού κλάδου.

Σε απάντηση της ανακοίνωσης της Ένωσης ο Νίκος Παρασκευόπουλος σε δήλωσή του, υπογραμμίζει ότι έχει «ακούσει προσεκτικά τα αιτήματα της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών, σε δύο συναντήσεις στο υπουργείο, καθώς και στη γενική συνέλευση τους, την οποία μετά από πρόσκλησή τους, χαιρέτησα και παρακολούθησα».

Παράλληλα, ο υπουργός Δικαιοσύνης σημειώνει ότι «τα αιτήματα της Ένωσης, δομικά και πολυσχιδή, για τα οποία μου παραδόθηκε και γραπτό υπόμνημα, δεν θα μπορούσα πρόχειρα και χωρίς γνώμες ειδικών να αξιολογήσω και να προωθήσω νομοθετικά» και προσθέτει:

«Ανακοίνωσα ως εκ τούτου ότι θα συγκροτήσω νομοπαρασκευαστική επιτροπή με συμμετοχή και μέλους της Ένωσης, η οποία θα προχωρήσει με εντατικούς ρυθμούς στη σύνταξη σχεδίου».

Τέλος, καταλήγει ο Νίκος Παρασκευόπουλος στην δήλωσή του ότι «η ανακοίνωση της Ένωσης όπου γίνεται λόγος για «καλένδες» απλώς δημιουργεί απορίες».

Σχετικές ειδήσεις