ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Επιτέθηκαν φραστικά στο βιαστή της Δάφνης έξω από τα δικαστήρια

Επιτέθηκαν φραστικά στο βιαστή της Δάφνης έξω από τα δικαστήρια

Ύβρεις και κατάρες εξαπέλυσαν πολίτες που βρίσκονταν στα δικαστήρια, το πρωί της Δευτέρας (08/05), κατά του 52χρονου που κατηγορείται για την αρπαγή και το βιασμό της φοιτήτριας στη Δάφνη.

Κατά την αποχώρησή του από το ανακριτικό γραφείο, ο κόσμος ξέσπασε με οργισμένες εκφράσεις, την ώρα που ο κατηγορούμενος έλεγε στους δημοσιογράφους ότι δεν του επέτρεψαν ούτε ένα τηλεφώνημα για να βρει δικηγόρο.

Ο 52χρονος που εμφανίστηκε στην ανακρίτρια για να απολογηθεί χωρίς συνήγορο, πήρε τελικά νέα προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο Τρίτη.

Σύμφωνα με την έως τώρα στάση του, αναφέρει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κατηγορούμενος αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται ισχυριζόμενος πως είχε σχέση με το θύμα του και πως όσα συνέβησαν στο υπόγειο στη Δάφνη ήταν με την θέληση της φοιτήτριας. Μάλιστα δηλώνει πως η κοπέλα βρέθηκε δεμένη από τους αστυνομικούς όταν εισέβαλαν στον χώρο του, γιατί «αυτό ήταν το φετίχ της».

Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος διώκεται για τρία κακουργήματα κι ένα πλημμέλημα. Ειδικότερα:

foititria katathesib copy

foititria katathesi2b copy
foititria katathesi3 copy
-Αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα)

-Βιασμός κατ' εξακολούθηση (κακούργημα)

-Παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα)

-Επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ' εξακολούθηση (πλημμέλημα)

Οι αστυνομικοί που ερευνούν τη υπόθεση βιασμού της 22χρονης εκφράζουν την πεποίθηση ότι ο δράστης ενδεχομένως σκόπευε να κρατήσει όμηρο την κοπέλα για αρκετές ημέρες, προκειμένου να ικανοποιήσει τα αρρωστημένα του ένστικτα. Δεν απέκλεισαν, όμως, ούτε το ενδεχόμενο να τη δολοφονούσε, μόλις ικανοποιούσε τις διεστραμμένες ορέξεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε απενεργοποιήσει το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας προκειμένου να μην μπορεί να εντοπιστεί το σήμα του.

Τα στοιχεία του 52χρονου αναμένεται να δώσει η Αστυνομία στη δημοσιότητα προκειμένου να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. Τέλος, εξετάζεται η πιθανότητα να σκόπευε ο δράστης να πουλήσει το υλικό του βιασμού και βασανισμού της 22χρονης.

Εν τω μεταξύ, σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τις διαστραμμένες πράξεις του, σε βάρος της φοιτήτριας που κυριολεκτικά μαρτύρησε στα χέρια του.

Το ίδιο το θύμα αποκαλύπτει στην κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία, τις δραματικές στιγμές που έζησε στα χέρια του βιαστή και βασανιστή της, πριν αστυνομικοί φτάσουν στο σπίτι - κολαστήριο της οδού Όθωνος και την σώσουν.

Η φοιτήτρια εξακολουθεί να νοσηλεύεται για τις κακώσεις που φέρει στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ παράλληλα βρίσκεται υπό ψυχολογική υποστήριξη, καθώς είναι σε κατάσταση σοκ, όπως και οι γονείς της.

(Πηγή: bloko.gr)

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση εδώ




Σχετικές ειδήσεις