ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αγρίνιο: Σήμερα η απολογία του 30χρονου «δράκου» - Συνεχίζονται οι καταγγελίες

Αγρίνιο: Σήμερα η απολογία του 30χρονου «δράκου» - Συνεχίζονται οι καταγγελίες

Σήμερα το πρωί στις 11, αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή ο 30χρονος Δημήτρης Μαντζαβίνος που κατηγορείται για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και εγκλήματα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, σε βαθμό κακουργήματος.

Όπως αναφέρει το agriniotimes.gr , ο δικηγόρος των τριών μανάδων που κατήγγειλαν τον 30χρονο, Νίκος Καζαντζής, επιμένει να μιλά για σωρεία περιπτώσεων που φέρεται να εμπλέκεται ο κατηγορούμενος, την ώρα που οι δικηγόροι του νεαρού, δεν έχουν κάνει το παραμικρό σχόλιο, παραπέμποντας σε δηλώσεις μετά την απολογία του 30χρονου.

Εισαγγελέας και Ανακριτής, θα αποφασίσουν σήμερα για το αν ο κατηγορούμενος θα προφυλακιστεί ή όχι, με την κοινή γνώμη να αναμένει τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα.

Σημειώνεται ότι στην Ασφάλεια Αγρινίου έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής τρεις με τέσσερις περιπτώσεις για παρενόχληση για τις οποίες ενημερώθηκε ο Ανακριτής, ωστόσο όπως ανέφερε ο δικηγόρος Νίκος Καζαντζής, μία ακόμη μητέρα επικοινώνησε μαζί του και σύμφωνα με καταγγελία της ο ανήλικος γιος της έπεσε θύμα του 30χρονου, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι και για την περίπτωση αυτή ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή ο Ανακριτής με τον οποίο επικοινώνησε η μητέρα.

Σχετικές ειδήσεις