ΕΘΝΙΚΑ

Θεοφάνεια 2016: Η Ορθοδοξία και η Ελλάδα αντέχουν!

Θεοφάνεια 2016: Η Ορθοδοξία και η Ελλάδα αντέχουν!

Ηχηρό μήνυμα στους ανθέλληνες, τους άθεους και σε όσους έχουν μόνο Θεό το χρήμα- Υποχρέωσή μας να μην υποταχθούμε

Έχουν περάσει 6 χρόνια από τότε που η Ελλάδα μπήκε στην κινούμενη άμμο των μνημονίων.

Στο πέρασμα αυτών των χρόνων τίποτα δεν έμεινε ίδιο. Το πλοίο που λέγεται Ελλάδα κλυδωνίζεται και μαζί του όλοι εμείς.

Βάλαμε πλάτη, κοπιάσαμε και παλεύουμε να σώσουμε τη χώρα μας απέναντι σε δυνάμεις που μόνο Θεό έχουν το χρήμα.

Αγανακτήσαμε, αλλά όλοι είπαμε ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη για την Ελλάδα μας. Απέναντι σε όσους θέλουν να μας αλλάξουν σαν έθνος, να αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά μας, να χλευάσουν τη θρησκεία μας και την πίστη μας, να φέρουν έθιμα και τρόπο ζωής που δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα.

Στην χώρα της Ορθοδοξίας και των Αγίων, στην πατρίδα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, οι οχετοί του νεοταξισμού δεν έχουν καμία απολύτως θέση.

Η πίστη είναι βαθιά ριζωμένη στον ελληνικό λαό, όσο και αν προσπαθούν οι άθεοι και οι μασόνοι να την ξεριζώσουν.

Η Εκκλησία πάντα ήταν στο πλευρό της Ελλάδας σε αγώνες. Η Εκκλησία παραμένει στο πλευρό μας με αθέατους ήρωες – ιερείς που καθημερινά δίνουν σιωπηλά και ταπεινά τον αγώνα τους για το καλό των Ελλήνων. Δεν εννοούμε αυτούς που ντροπιάζουν τα άμφια που φορούν, αλλά όλους εκείνους που δίνουν καθημερινή μάχη για να κρατήσουν άσβεστη την ορθόδοξη πίστη μας.

Η οικονομική κρίση έφερε πολλά δεινά για την πατρίδα μας, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την άρνηση στο Θεό. Θα πρέπει όλοι μας και σαν άτομα άλλα και σαν έθνος να υπομείνουμε καρτερικά, με γενναιότητα και ελπίδα στο Θεό, τα όσα μας προκάλεσε η οικονομική κρίση που δημιούργησαν οι ξένοι αλλά και οι εγχώριοι παράγοντες, προφανώς όχι για να βοηθήσουν την πατρίδα μας, αλλά για να τη λεηλατήσουν, να τη ρημάξουν, να την κλέψουν, να την πτωχεύσουν, να την ταπεινώσουν και τέλος να την εξαφανίσουν.

Σήμερα, εορτάζονται τα Άγια Θεοφάνεια. Από την Ισπανία ως την Κωνσταντινούπολη και από το Βατικανό μέχρι τη Μόσχα, την Αθήνα, τη Σόφια και το Βελιγράδι, οι Χριστιανοί τίμησαν με λαμπρότητα τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης και έστειλαν μήνυμα αγάπης, ενότητας και ειρήνης.

Οι εμπνευστές και δημιουργοί της κρίσης κατά κανόνα είναι ανθέλληνες, άθεοι και σφοδροί πολέμιοι του Χριστιανισμού και ιδιαίτερα της Ορθοδοξίας. Είναι αυτοί που προσπαθούν να επιβάλλουν μια παγκόσμια κυβέρνηση, μια παγκόσμια κυριαρχία, μια οικονομία και ένα Θεό. Το ΧΡΗΜΑ!

Ο Χριστιανισμός όμως αντιστέκεται και αντέχει. Η Ελλάδα παλεύει με όσες τις δυνάμεις της έχουν απομείνει και όλοι μαζί δίνουμε τη μάχη για να κρατηθούν όρθια τα Ιερά και Όσια. Ως Έλληνες έχουμε υποχρέωση απέναντι στην πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια να μην υποταχθούμε. Είμαστε καταδικασμένοι να πολεμήσουμε. Και να ξέρετε πως...

Με τη βοήθεια του Θεού, ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ!

Σχετικές ειδήσεις