ΕΘΝΙΚΑ

Ηχηρό μήνυμα στην Τουρκία από τον αρχηγό ΓΕΣ: «Ο ελληνικός στρατός δεν βρίσκεται σε κρίση»

Ηχηρό μήνυμα στην Τουρκία από τον αρχηγό ΓΕΣ: «Ο ελληνικός στρατός δεν βρίσκεται σε κρίση»

Την ώρα που η Άγκυρα συνεχίζει τις προκλήσεις στο Αιγαίο και επιμένει στην στρατηγική όξυνσης των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, ο αρχηγός ΓΕΣ, Αλκιβιάδης Στεφανής στέλνει το δικό του ηχηρό μήνυμα προς τους Τούρκους από τη Χίο, τονίζοντας το πάντα υψηλό φρόνιμα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Από το πρωί της Κυριακής ο νέος αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής βρίσκεται ακριτικό νησί της Χίου. Το πρωί παραβρέθηκε στον μητροπολιτικό Ναό και παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία και το Μνημόσυνο για τα θύματα του βομβαρδισμού του πλοίου του Σουηδικού Ερυθρού Σταυρού Wiril στις 7 Φεβρουαρίου 1944. O Μητροπολίτης Χίου Μάρκος του απένειμε τον Χρυσό Σταυρό του Αγίου Ισιδώρου προσκαλώντας τον στις 31 Μαρτίου στην Νήσο Παναγιά για την ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου .

Ακολούθως, ο νέος αρχηγός ΓΕΣ ο αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής αφού ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Χίου για την τιμή που του έκανε τόνισε ότι είναι Χιώτης και ότι «οι Χιώτες μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι γιατί ο Ελληνικός Στρατός κάνει καλά την δουλεία του. Ο Ελληνικός Στρατός είναι δυνατός, ισχυρός και δεν είναι σε κρίση φυλάσσοντας από την μία άκρη της Ελλάδας στην άλλη». Ακολούθως κλήρος και πιστοί τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο προς τιμή του...

Δείτε τα όσα είπε ο αντιστράτηγος:

Σχετικές ειδήσεις