ΕΘΝΙΚΑ

«Πόλεμος νεύρων»: Παραμένουν στη φυλακή οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί - Δεν ορίζουν δίκη οι Τούρκοι

«Πόλεμος νεύρων»: Παραμένουν στη φυλακή οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί - Δεν ορίζουν δίκη οι Τούρκοι

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα (05/03/2018) το πρωί, στο δικαστήριο της Αδριανούπολης, εκδίκαση της έφεσης, κατά της απόφασης προφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κατέθεσαν οι συνήγοροι υπεράσπισής τους.

Οι συνήγοροι των δύο Ελλήνων προφυλακισθέντων στις φυλακές της Αδριανούπολης, εξερχόμενοι του δικαστηρίου δήλωσαν ότι δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα η εκδίκαση της έφεσης, κάτι που αναμένεται να συμβεί από αύριο και έως το τέλος της εβδομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει διαφοροποίηση ως προς το κατηγορητήριο εναντίον των δύο Ελλήνων αξιωματικών και το οποίο συνίσταται στην παράνομη είσοδο σε στρατιωτική περιοχή.

Σημειώνεται πως από νωρίς το πρωί, στο χώρο του δικαστηρίου προσήλθαν οι γονείς των δύο συλληφθέντων, οι οποίοι αρνήθηκαν να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση, ενώ οι ίδιοι οι στρατιωτικοί δεν μεταφέρθηκαν στο δικαστήριο.

Θυμίζουμε ότι ο 25χρονος υπολοχαγός Μηχανικού, Άγγελος Μητρετώδης και 29χρονος λοχίας Μηχανικού, Δημήτρης Κουκλατζής, οι οποίοι υπηρετούν στην 3η Μηχανοκίνητη Ορεινή Ταξιαρχία «Ρίμινι», βρίσκονται προφυλακισμένοι στην Αδριανούπολη από την περασμένη Παρασκευή.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Ελλήνων στρατιωτικών: Τραβάνε την υπόθεση στα άκρα οι Τούρκοι - Δεν τους αφήνουν ελεύθερους

Σχετικές ειδήσεις