ΕΛΛΑΔΑ

«Λουκέτο» σε νηπιαγωγείο λόγω έλλειψης… πετρελαίου!

«Λουκέτο» σε νηπιαγωγείο λόγω έλλειψης… πετρελαίου!
Για τουλάχιστον δέκα ημέρες παραμένει κλειστό το 1ο Νηπιαγωγείο Αχαρνών, επειδή...

Ρεπορτάζ: Ε.Μ.

Για τουλάχιστον δέκα ημέρες παραμένει κλειστό το 1ο Νηπιαγωγείο Αχαρνών, επειδή δεν υπάρχει πετρέλαιο στη δεξαμενή του που θα βοηθούσε στην ομαλή λειτουργία του! Δήμος, σχολείο και γονείς «χορεύουν» γύρω από ένα απίστευτο γαϊτανάκι ευθυνών, με τα 60 παιδάκια να μετατρέπονται σε θύματα λόγω της ανευθυνότητας ορισμένων υπευθύνων.


Ο Δήμος …ποιεί τη νησαν αναφορικά με τα χρήματα που όπως φαίνεται έχουν δοθεί από το υπουργείο για την κάλυψη των λειτουργιών του συγκεκριμένου σχολείου, ωστόσο δεν φαίνεται πρόθυμος να τα καταβάλει.

Αποτέλεσμα είναι οι γονείς να βάζουν διαρκώς το χέρι στη τσέπη, προκειμένου τα παιδιά τους να έχουν τα αυτονόητα! «Πληρώνουμε εμείς οι γονείς την καθαρίστρια του σχολείου, τα σχολικά είδη , έ όχι και το πετρέλαιο!», δηλώνει με αγανάκτηση στο Newsbomb.gr η Δ.Κ. μητέρα ενός από τα παιδιά.

«Στην αρχή μας είπαν ότι το σχολείο έκλεισε λόγω της νέας γρίπης, αλλά το γραφείο της πρωτοβάθμια εκπαίδευσης δεν είχε καμία ενημέρωση. Μετά μας είπαν για την έλλειψη πετρελαίου.

Από το νηπιαγωγείο μας είπαν να βάλουμε εμείς τα χρήματα. Είναι δυνατόν να διεκδικούμε το αυτονόητο;»
Το Newsbomb.gr επικοινώνησε και με την διευθύντρια του σχολείου Σούλα Ανδρίτσου η οποία διαβεβαίωσε ότι είναι ίσως και θέμα ωρών το θέμα να βρει λύση.