ΕΛΛΑΔΑ

Με αντιολισθητικές αλυσίδες η κίνηση στη Δυτική Ελλάδα

Με αντιολισθητικές αλυσίδες  η κίνηση στη Δυτική Ελλάδα

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας τόσο στην Εγνατία Οδό, όσο και στο λοιπό εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο των νομών Γρεβενών και Κοζάνης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο νομό Καστοριάς λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού εχει διακοπεί από το 18ο έως το 28ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καστοριάς - Φλώρινας (μέσω Βιτσίου) και από το 25ο έως το 50ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καστοριάς - Ιωαννίνων (μέσω Νεστορίου).

Παράλληλα, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων η κίνηση των οχημάτων στα σημεία από το 25ο έως 31ο χλμ. επαρχιακής οδού Καστοριάς - Φλώρινας (μέσω Αμυνταίου) και από το 10ο έως 25ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καστοριάς - Φλώρινας (μέσω Κορομηλιάς) καθώς και στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς. Στο λοιπό εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Στο νομό Φλώρινας, η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο λόγω χιονόπτωσης, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, εκτός από το 28ο χλμ της εθνικής οδού Φλώρινας - Κοζάνης (μέχρι όρια Π.Ε. Κοζάνης και Πέλλας) και στην πεδινή περιοχή Αμυνταίου, όπου η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Σχετικές ειδήσεις