ΕΛΛΑΔΑ

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί ο Χριστόδουλος Ξηρός

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί ο Χριστόδουλος Ξηρός

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων θα μεταχθεί σήμερα, Δευτέρα 5 Ιανουαρίου, ο τρομοκράτης Χριστόδουλος Ξηρός, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή για τις βαριές κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε βάρος του σχετικά με τα ευρήματα στο σπίτι της Αναβύσσου.

Στον κατηγορούμενο δόθηκε από τον 11ο Τακτικό Ανακριτή , που ανέλαβε την δικογραφία, προθεσμία για την απολογία του και έτσι ο 57χρονος βαρυποινίτης θα βρεθεί και πάλι σήμερα, Δευτέρα, στα δικαστήρια.

Στις πέντε το απόγευμα της Κυριακής, ο Ξηρός οδηγήθηκε στους εισαγγελείς, οι οποίοι απήγγειλαν βαριές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος στον βαρυποινίτη τρομοκράτη, για τον οπλισμό που βρέθηκε στο σπίτι που διέμενε στην Ανάβυσσο.

Οι δύο Εισαγγελείς που ορίστηκαν να μελετήσουν την δικογραφία που σχηματίστηκε για τον οπλισμό που κατείχε ο επί ένα χρόνο καταζητούμενος Χριστόδουλος Ξηρός, απήγγειλαν ποινική δίωξη σε βάρος του για κατηγορίες που αφορούν συγκρότηση και διεύθυνση τρομοκρατικής οργάνωσης , άγνωστης προς το παρόν και με άγνωστα μέλη αλλά και για διακεκριμένη περίπτωση κατοχής όπλων.

Σχετικές ειδήσεις