ΕΛΛΑΔΑ

Μαρτυρία – σοκ στην υπόθεση Μπεν: «Ίσως είμαι εγώ αυτός που ψάχνετε»

Μαρτυρία – σοκ στην υπόθεση Μπεν: «Ίσως είμαι εγώ αυτός που ψάχνετε»

Νέα συγκλονιστική τροπή παίρνει η υπόθεση του μικρού Μπεν, μετά την εμφάνιση ενός 24χρονου νεαρού, ο οποίος υποστηρίζει πως ίσως είναι εκείνος το πρόσωπο που ψάχνουν.

Η εκπομπή «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, φιλοξένησε, το βράδυ της Παρασκευής, την Κέρι Νίντχαμ, μαμά του μικρού Μπεν, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πριν από 24 χρόνια στην Κω, τη γιαγιά του Κριστίν, την αδερφή του Λιάνα αλλά και τον αστυνομικό του τμήματος του νότιου Γιορκσάιρ Μάθιου Φένγουικ.

needham family

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου, μετά την προβολή της εκπομπής και τη συγκινητική έκκληση της οικογένειας για βοήθεια, η αστυνομία του νότιου Γιορκσάιρ δήλωσε πως δέχτηκε πληθώρα τηλεφωνημάτων σχετικών με την υπόθεση του Μπεν Νίντχαμ.

Independent

Τα τηλεφωνήματα αφορούσαν κυρίως μαρτυρίες ανθρώπων που υποστήριζαν πως είχαν δει κάποιον που έμοιαζε εξαιρετικά στο ψηφιακό πορτρέτο του Μπεν - όπως πιστεύεται πως θα είναι σήμερα - που είχε δοθεί στη δημοσιότητα το 2013.

ben needham

Ένα από αυτά τα τηλεφωνήματα, ωστόσο, έγινε από έναν νεαρό 24 χρόνων, ο οποίος δήλωσε στην αστυνομία πως έμοιαζε εξαιρετικά με την ενήλικη εκδοχή του Μπεν. Η κινητοποίηση της βρετανικής αστυνομίας ήταν άμεση.

Οι αρμόδιοι αναμένεται να επικοινωνήσουν με τον νεαρό άνδρα, προκειμένου να πάρουν δείγμα DNA και να κάνουν την απαραίτητη εξέταση που θα επιβεβαιώσει αν όντως πρόκειται για το εξαφανισμένο παιδί.

Ο Μπεν από το Σέφιλντ είχε εξαφανιστεί όταν ήταν μόλις 21 μηνών, κατά τη διάρκεια των οικογενειακών διακοπών στην Κω.

Ben copy

Έκτοτε, υπήρξαν πολλές μαρτυρίες για το ότι κάποιος, κάπου είχε δει τον Μπεν και ακόμη περισσότερες θεωρίες για την εξαφάνιση του παιδιού που τώρα θα είναι 25 χρόνων.

Πέρυσι, το τεστ DNA σε έναν νεαρό στην Κύπρο που ταίριαζε στην περιγραφή, αποδείχτηκε αρνητικό.

Σχετικές ειδήσεις