ΕΛΛΑΔΑ

Κωστής Πολύζος: Πέντε χρόνια αμείλικτης υποκρισίας και καλά κρυμμένα μυστικά! (video)

Κωστής Πολύζος: Πέντε χρόνια αμείλικτης υποκρισίας και καλά κρυμμένα μυστικά! (video)

Όταν η πόρτα των σπιτιών στη Σιάτιστα Κοζάνης, πολλά λέγονται για την συγκλονιστική ιστορία της δολοφονίας του Κωστή Πολύζου. Του 23χρονου νεαρού που δολοφονήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2011 και θάφτηκε όρθιος στο χωράφι του πατριού του! Συνελήφθησαν πέντε χρόνια μετά ως βασικοί κατηγορούμενοι η μάνα του και ο πατριός που όλα αυτά τα χρόνια που η έρευνα δεν απέδιδε καρπούς, άγονταν και φέρονταν σα να μη συμβαίνει τίποτα…

ΟΡΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΥ - ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ - ΤΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΟΣ ΤΟΥ 23ΧΡΟΝΟΥ

Πότε με ψεύτικα προφίλ στα social media και πότε με διαφορετικά επώνυμα, οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι της δολοφονίας του 23χρονου Κωστή Πολύζου, Δέσποινα Κουτσέγκου με καταγωγή από την Ρωσία και ο Χρήστος Ντιός έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους ώστε να παραπλανήσουν τις αρχές και να «θάψουν» την συγκλονιστική αυτή υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Εν αναμονή της μεταγωγής τους στην Κοζάνη όπου και θα απολογηθούν στον Ανακριτή, οι πληροφορίες θέλουν και τους δύο βασικούς κατηγορούμενους να είναι ψύχραιμοι και ψυχροί σε τέτοιο βαθμό που ακόμη και οι ίδιοι αστυνομικοί να αναρωτιούνται από πού πηγάζει όλο αυτό.

Στο μεταξύ, όπως περιγράφουν στο Newsbomb δημοσιογράφοι από το kozanilife, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται στη Σιάτιστα, η τοπική κοινωνία αν και για χρόνια πίστευε πως τόσο η μάνα όσο και ο πατριός του ευθύνονταν για την δολοφονία του 23χρονου παλικαριού, μετά την σύλληψή τους, είναι τόσο σοκαρισμένοι από την εξέλιξη αυτή, που αδυνατούν να το πιστέψουν!

Παρακολουθείστε τι λένε κάτοικοι της περιοχής:

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb τις τελευταίες ώρες στην τοπική κοινωνία «οργιάζουν» οι συζητήσεις για τον βιολογικό πατέρα του Κωστή Πολύζου ο οποίος έφυγε από την ζωή από ανακοπή. Λέγονται πολλά και όπως αναφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν καλά την υπόθεση, δεν αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανατραπούν πράγματα που μέχρι τώρα θεωρούνταν δεδομένα…

Συγκλονισμένος από την εξέλιξη της ιστορίας, φέρεται ο θείος του Κωστή Πολύζου, ο αδελφός του πατέρα του ο οποίος ζει στη Σιάτιστα. «Ο άνθρωπος αυτός δεν έχει μιλήσει ακόμη…», μας λέει κάτοικος της περιοχής.

Τα αίτια της δολοφονίας

Πολλά ακούγονται και για το «γιατί» δολοφόνησαν τον Κωστή Πολύζο. Τα περισσότερα επικεντρώνονται σε οικονομικές διαφορές. Και γι’ αυτό το θέμα λέγονται πολλά. Πέρα από τα δάνεια που είχαν «φορτώσει» στο παλληκάρι και ήταν η αίτια αρκετά έντονων οικογενειακών καβγάδων, κάποιοι μιλούν και για περιουσιακά θέματα.

Για όλα αυτά αναμένεται να ρίξει φως η δικαστική έρευνα.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση.

Σχετικές ειδήσεις