ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ σε παιδική χαρά στο Ηράκλειο - Άρπαξαν παιδί την ώρα που έπαιζε

Σοκ σε παιδική χαρά στο Ηράκλειο - Άρπαξαν παιδί την ώρα που έπαιζε

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (09/02) σε παιδική χαρά στο Ηράκλειο, όταν μια άγνωστη γυναίκα άρπαξε παιδάκι που έπαιζε αμέριμνο στο σημείο και προσπάθησε να διαφύγει με αυτό.

Το περιστατικό που προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία διαδραματίστηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, στην παιδική χαρά στο ύψος του Τάλως, μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων περαστικών αλλά και γονιών που βρίσκονταν εκεί με τα παιδιά τους.

Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Το παιδί εξαφανίστηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ενώ έπαιζε, μόλις η μητέρα του αντιλήφθηκε το γεγονός άρχισε να τρέχει πανικόβλητη πάνω κάτω και να το φωνάζει. Ξαφνικά, σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία, η γυναίκα είδε το παιδί της στην παραλιακή δίπλα σε μια γυναίκα να προχωρά μαζί της. Η μητέρα έτρεξε και ευτυχώς το πρόλαβε την τελευταία στιγμή, πριν αυτό χαθεί με την άγνωστη...

Για το περιστατικό η νεαρή μητέρα δεν ενημέρωσε την αστυνομία παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι που ήταν στο σημείο την παρότρυναν να το κάνει.

Πηγή: prismanews

Σχετικές ειδήσεις