ΕΛΛΑΔΑ

Οι αγρότες ξαναγράφουν το δημοψήφισμα του «ΟΧΙ»

Οι αγρότες ξαναγράφουν το δημοψήφισμα του «ΟΧΙ»

Το νέο «Κιλελέρ» είναι εδώ! - Ποτάμι οργής από την πλατεία Συντάγματος στέλνει βροντερό ΟΧΙ στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και στους δανειστές! - Πρωτοφανής η συγκέντρωση των αγροτών στο Σύνταγμα - Πονοκέφαλος στην κυβέρνηση που βλέπει να χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια της...

«Τελειώνουν» Τσίπρα και Καμμένο στο Σύνταγμα - Μεγαλειώδης συγκέντρωση της αγροτιάς!

Χιλιάδες αγρότες και εργαζόμενοι από όλη την Ελλάδα κάνουν πραγματικότητα το «ΟΧΙ» που πρόδωσε ο Τσίπρας στο δημοψήφισμα.

Οι εικόνες των Ελλήνων που βρίσκονται στο Σύνταγμα κάνουν το γύρο του κόσμου και στέλνουν μήνυμα όχι μόνο στο εσωτερικό, αλλά και στο εξωτερικό.

Η σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν όλες οι κοινωνικές τάξεις, ξεπερνά τις ψευτοδιαπραγματεύσεις που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση.

Η σημερινή εισβολή των αγροτών στην πρωτεύουσα και η κάθοδός τους με τα τρακτέρ στην πλατεία Συντάγματος δείχνει το δρόμο.

Όλες οι αλλαγές στην ιστορία έγιναν με αγώνες και κινητοποιήσεις και όχι με διαβουλεύσεις και διαπραγματεύσεις πίσω από κλειστές πόρτες και γραφεία.

Οι ρήξεις και οι ανατροπές δεν γίνονται από τους καναπέδες.

Ο σημερινός ξεσηκωμός της αγροτιάς είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία για ολόκληρο τον ελληνικό λαό να ταρακουνήσει το εθελόδουλο πολιτικό προσωπικό της χώρας που έχει παραδώσει την εθνική κυριαρχία με συμβάσεις αποικιοκρατικού τύπου.

Οι αγρότες και οι άνθρωποι της πρωτογενούς παραγωγής βάζουν απόψε τη σπίθα, τη μαγιά της πολιτικής ανυπακοής στο όνομα του δημοσίου και του εθνικού συμφέροντος.

ΩΣ ΕΔΩ!

Άλλος δρόμος δεν υπάρχει.

Καμία κοινωνική τάξη και κανένας κοινωνικός εταίρος δεν πρέπει να υποκύψει σε συζητήσεις και διαβουλεύσεις πίσω από κλειστές κουρτίνες!

Οι δήθεν αντιπροτάσεις και τα καλέσματα του Αλέξη Τσίπρα για διάλογο στα υπόγεια του Μαξίμου είναι ύποπτα και ανάξια λόγου.

Ξεπερασμένες πρακτικές, πουλημένων πολιτικών που έμαθαν στα παζάρια με τους κοινωνικούς εταίρους.

Οι αγρότες, οι μισθωτοί, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι συνταξιούχοι, έχουν μόνο μια ευκαιρία.

Να διατρανώσουν στην κυβέρνηση αυτό που λέει όλος ο λαός:

ΟΧΙ άλλο αίμα.

Φέρτε πίσω την Πατρίδα μας.

Δεν θέλουμε διαχειριστές, θέλουμε ηγέτες, κυβερνήτες.

Σχετικές ειδήσεις