ΕΛΛΑΔΑ

Νύχτα τρόμου για οικογένεια επιχειρηματία στην Εκάλη

Νύχτα τρόμου για οικογένεια επιχειρηματία στην Εκάλη

Εφιαλτικές στιγμές έζησε γνωστός επιχειρηματίας με την οικογένεια του όταν τρεις οπλοφόροι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισέβαλαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (06/04) στην μονοκατοικία και κράτησαν ομήρους τον επιχειρηματία, την σύζυγό του και τα δυο ενήλικα παιδιά του.

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ο επιχειρηματίας τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν τρεις κουκουλοφόροι παρέκαμψαν τα συστήματα ασφάλειας της κατοικίας του και εισήλθαν στο εσωτερικό.

Εκείνη την ώρα ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο τομέα των τροφίμων, κοιμόταν με την σύζυγο του στην κρεβατοκάμαρα τους και τα παιδιά τους στα δωμάτια τους.

Οι κακοποιοί ξύπνησαν αρχικά το ζευγάρι και το απείλησαν με πιστόλια, ενώ στην συνέχεια υποχρέωσαν την μητέρα να ξυπνήσει να παιδιά της και να κατέβουν όλοι στο σαλόνι της κατοικίας.

Εκεί οι ληστές ζήτησαν από το γνωστό επιχειρηματία να τους δείξει που υπάρχουν χρήματα και κοσμήματα, και το χρηματοκιβώτιο.

Ο επιχειρηματίας που φοβήθηκε για τη ζωή των δικών του αναγκάστηκε να υποδείξει στους τρεις ληστές που έχει το χρηματοκιβώτιο, στο οποίο υπήρχαν κοσμήματα μεγάλης αξίας, αλλά και χρηματικό ποσό.

Οι κακοποιοί άρπαξαν τα χρήματα και τα κοσμήματα και εξαφανίστηκαν αφήνοντας δεμένους τα μέλη της οικογένειας στο σαλόνι τις μονοκατοικίας. Λίγη ώρα μετά λύθηκαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Σχετικές ειδήσεις