ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη: «Έχω στοιχεία για τη δολοφονία»

Υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη: «Έχω στοιχεία για τη δολοφονία»

Οι ισχυρισμοί του ιδιωτικού ερευνητή Κώστα Σπύρου για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, προκαλούν -αν μη τι άλλο- αίσθηση.

Ο ιδιωτικός ερευνητής, ο οποίος πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι διορισμένος από την οικογένεια του άτυχου φοιτητή, ισχυρίζεται πως έχει στοχεία τα οποία θα παραδώσει στον ανακριτή (αναμένεται να περάσει σήμερα Δευτέρα (18/04) την πόρτα του).

Όπως σημειώνει η εφημερίδα "Espresso", ο κ. Σπύρου με δηλώσεις του στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, έκανε λόγο για δικαίωση η οποία δεν θα αργήσει να έρθει.

Σύμφωνα με τον ντετέκτιβ, ο θάνατος του Βαγγέλη Γιακουμάκη είναι εγκληματική ενέργεια. «Τον δολοφόνησαν ομαδικά» τόνισε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι παίρνει την ευθύνη των λεγομένων του.

Ο Κώστας Σπύρου, πριν από περίπου ένα χρόνο είχε υποστηρίξει ότι σύμφωνα με τη δική του έρευνα, πίσω από την εξαφάνιση του Βαγγέλης Γιακουμάκη, κρυβόταν η αναβίωση παλιάς βεντέτας στην Κρήτη.

Παράλληλα, σημειώνει το δημοσίευμα, η ανακριτική διαδικασία προχωρά με πλήθος μαρτύρων να περνούν από το γραφείο της ανακρίτριας. Τελευταία θα «παρελάσουν» από το ανακριτικό γραφείο τα οκτώ άτομα που αντιμετωπίζουν τις βαρύτατες κατηγορίες της πρόκλησης των επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατ' εξακολούθηση και της άσκησης παράνομης βίας κατ' εξακολούθηση, για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στη Γαλακτοκομική Σχολή, πριν από τη μοιραία εκείνη μέρα κατά την οποία χάθηκαν τα ίχνη του 20χρονου φοιτητή, ο οποίος βρέθηκε νεκρός τις 15 Μαρτίου.

Σχετικές ειδήσεις