ΕΛΛΑΔΑ

Σύγκρουση βαγονιών στις Σέρρες - Δύο νεκροί

Σύγκρουση βαγονιών στις Σέρρες - Δύο νεκροί

Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο άνθρωποι από σύγκρουση βαγονιών στην περιοχή των Σερρών, κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Μαΐου- Άλλοι δύο εργάτες τραυματίστηκαν

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε ανάμεσα στη Τούμπα και στο Χρυσό Σερρών γύρω στις 13.30 τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ από το δυστύχημα βρήκαν τραγικό θάνατο δύο εργαζόμενοι και άλλοι δύο τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, πρόκειται για ένα ψεκαστικό και ένα βαγόνι συντήρησης γραμμών. Το δεύτερο κινούνταν με ταχύτητα και δεν πρόλαβε να αντιδράσει εγκαίρως με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το ψεκαστικό. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να βρουν τραγικό θάνατο οι δύο εργάτες που επέβαιναν στο ψεκαστικό.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, που μετέφερε τους τραυματίες στο νοσοκομείο.

1

Καλά στην υγεία τους οι τραυματίες

Καλά στην υγεία τους είναι -σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της αστυνομίας- οι δύο εργαζόμενοι του ΟΣΕ, που τραυματίστηκαν κατά τη σύγκρουση δύο σιδηροδρομικών οχημάτων του Οργανισμού, στις Σέρρες, η οποία στοίχισε τη ζωή σε δύο συναδέλφους τους.

Οι τραυματίες φαίνεται ότι ήταν οδηγοί των οχημάτων και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, ενώ η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Ο ένας μεταφέρθηκε προληπτικά, λόγω του σοκ που υπέστη, ενώ ο δεύτερος φέρει ελαφρά τραύματα.

Όπως έγινε γνωστό, στο δυστύχημα ενεπλάκησαν ένα αυτοκινούμενο σιδηροδρομικό όχημα γραμμής και ένα μηχανοκίνητο όχημα γραμμής που έκανε ψεκασμούς. Οι δύο νεκροί επέβαιναν στο δεύτερο όχημα.

Αμέσως μετά τη σύγκρουση, τα αίτια της οποίας ερευνώνται, σήμανε συναγερμός, ενώ στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και κλιμάκιο του ΟΣΕ. Η σιδηροδρομική γραμμή έκλεισε στο σημείο και άνοιξε περίπου στις 17:00.

Σχετικές ειδήσεις