ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει ο αδερφός της Νίκης Νικολοπούλου: «Έλα στα όνειρά μας να μας μιλήσεις» (vid)

Συγκλονίζει ο αδερφός της Νίκης Νικολοπούλου: «Έλα στα όνειρά μας να μας μιλήσεις» (vid)

Γεμάτα αγάπη ήταν τα λόγια του αποχαιρετισμού στη Νίκη που είπε στην κηδεία της ο αδελφός της, Ανδρέας.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε χθες, Τρίτη (07/06/2016) στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών για το τελευταίο αντίο στη 16χρονη κόρη του βουλευτή Αχαΐας, Νίκου Νικολόπουλου και της Τασίας Μανωλοπούλου. Εκ μέρους της οικογένειας, την αποχαιρέτισε ο μικρός αδελφός της Ανδρέας, 15 ετών, μαθητής του 2ου Γυμνασίου Πατρών.

«Αγαπημένη μου αδελφή, έζησες σε έναν κόσμο που δεν σε καταλάβαινε και στον οποίο δεν ταίριαζες. Η αγάπη όμως δεν έχει όρια και γλώσσα, κι εσύ αλλά και εμείς την είχαμε απλόχερα. Όλοι μαζί περπατήσαμε σε αυτόν τον δύσκολο δρόμο ενωμένοι. Είσαι μεγάλη αγωνίστρια, έκανες μικρά αλλά γενναία βήματα. Έλα στα όνειρά μας, να μας μιλήσεις για τις αυλές του παραδείσου και την αγάπη. Σε ευχαριστούμε που γεννήθηκες και που μας δίδαξες υπομονή. Σου ζητάμε συγγνώμη για τον κόσμο τον απόξενο. Είσαι ένας άγγελος, από πάντα ήσουν άγγελος, είσαι το αστέρι μας το φωτεινό και η μεσίτριά μας στον επουράνιο πατέρα. Δεν χρειάζεσαι την βοήθειά μας, αλλά εμείς την δική σου. Εις το επανιδείν».

Λόγια παρηγορίας απηύθυνε κι ο Μητροπολίτης Ηλείας, κ. Γερμανός.

«Νικούλα, ήρθες σαν άγγελος πριν 16 χρόνια και φεύγεις από κοντά μας πραγματικό αγγελούδι», είπε ο Θωμάς Γκορίλας, πρόεδρος της Εταιρείας Ψυχικής Υγείας και Εκπαίδευσης του Παιδιού και Εφήβου με Αυτισμό Αχαΐας.

Πηγή: thebest.gr, dete.gr

Σχετικές ειδήσεις