ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στην Κρήτη: Ψάχνουν τη γυναίκα που κάλεσε κλαίγοντας τις Αρχές για βοήθεια

Θρίλερ στην Κρήτη: Ψάχνουν τη γυναίκα που κάλεσε κλαίγοντας τις Αρχές για βοήθεια

Συναγερμός σε αστυνομία και ΕΜΑΚ μετά την κλήση της γυναίκας που με κλάματα και σπαστά αγγλικά ζητούσε σε βοήθεια λίγο πριν διακοπεί η τηλεφωνική επικοινωνία.

Με το πρώτο φως της ημέρας συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που αργά το απόγευμα του Σαββάτου (09/07/2016) κάλεσε τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης ανάγκης 112 και ζήτησε βοήθεια.

Η επιχείρηση ωστόσο είναι δύσκολη και επί της ουσίας γίνεται στα «τυφλά», καθώς η γυναίκα δεν πρόλαβε να δώσει στοιχεία για τη θέση που βρίσκεται ή για το είδος της βοήθειας που χρειάζεται, αφού η τηλεφωνική επικοινωνία διεκόπη.

Το μόνο που γνωρίζουν οι αστυνομικοί και το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ που συνδράμει στις έρευνες είναι ότι η γυναίκα πραγματοποίησε την κλήση ενώ βρίσκονταν μεταξύ Σταλίδας και Μοχού.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, ήταν απόγευμα Σαββάτου όταν η γυναίκα κάλεσε κλαίγοντας τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης 112 και με σπαστά αγγλικά ζητούσε βοήθεια.

Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της άτυχης γυναίκας, χωρίς δυστυχώς οι έρευνες να φέρουν αποτελέσματα.

Ελπίδα των Αρχών είναι ότι ίσως κάποιοι τουρίστες που διαμένουν μαζί με την αγνοούμενη στο ίδιο ξενοδοχείο και ανήκουν στο ίδιο group, δώσουν κάποια στοιχεία που ενδεχομένως βοηθούσαν στον εντοπισμό της.

Σήμερα οι έρευνες που γίνονται υπό την ευθύνη του αστυνομικού τμήματος Χερσονήσου, θα επικεντρωθούν στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου

Σχετικές ειδήσεις