ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο: Κατεδάφισαν το σκοπευτήριο - παράγκα που έκανε προπόνηση η Άννα Κορακάκη! (pics)

Απίστευτο: Κατεδάφισαν το σκοπευτήριο - παράγκα που έκανε προπόνηση η Άννα Κορακάκη! (pics)

Το λιγότερο θυμηδία προκαλεί η κίνηση του δήμου Δράμας να γκρεμίσει το πρωί της Τρίτης (10/08/2016) ανήμερα του κρίσιμου αγώνα της Άννας Κορακάκη στον τελικό της σκοποβολής στο Ρίο, το αυτοσχέδιο προπονητήριο, όπου έκανε εδώ και αρκετό καιρό την προπόνηση προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΡΑΜΑΣ – ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ, ΑΡΑΓΕ, ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ;

Δείτε πιο πάνω στη photo gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες από την κατεδάφιση του πρόχειρου σκοπευτηρίου

Σύμφωνα με πληροφορίες από το dramini.gr, οι συγγενείς της χρυσής Ολυμπιονίκη ανέφεραν ότι συνεργεία του δήμου με μπουλντόζες και σκαφτικά μηχανήματα έσπευσαν λίγες ώρες πριν κρίσιμη μάχη της Άννας στο Ρίο να κατεδαφίσουν το πρόχειρο παράπηγμα έξω από την πόλη της Δράμας.

skopeutirio

Αυτό ήταν το αυτοσχέδιο σκοπευτήριο, όπου έκανε προπόνηση η Άννα Κορακάκη

skopeutirio3

Η μητέρα της Άννας Κορακάκη λίγο μετά την μεγαλειώδη νίκη της κόρης της ξεσπά λέγοντας: «Πες τα Τάσο! Όλα να τα πεις! να πεις για το νταμάρι και την παράγκα, που έκανε προπόνηση... Δεν το ξέρει, ο Τάσος, ότι το πρωί την γκρεμίσανε...».

Τελικώς τι συνέβη και η δημοτική αρχή της πόλης έλαβε μια τέτοια απόφαση; Μήπως, είχε άραγε, η πόλη άλλο καλύτερο σκοπευτήριο; Μήπως, για να μην κεντρίσει την αρνητική δημοσιότητα η πόλη, τώρα που όλα τα φώτα στρέφονται πάνω στη χρυσή Ολυμπιονίκη;

Το ζητούμενο είναι πως τη στιγμή που ένας άνθρωπος δοξάζει την χώρα του, αποκαλύπτεται για ακόμη μία φορά η ένδεια και η αδιαφορία του ελληνικού κράτους για τους αθλητές.

Η μητέρα της Άννας Κορακάκη, η Φωτεινή Χριστοδούλου, δεν μπορεί αυτή τη στιγμή, να μην εκφράσει ένα παράπονο που την «πνίγει» όλα αυτά τα χρόνια. «Θέλω να πω ένα παράπονο και δικό μου, θεωρώ και όλων των παιδιών που ασχολούνται με αυτά τα αθλήματα... Σας είπα, η Άννα έχει απίστευτες διακρίσεις τα τελευταία χρόνια. Κάθε φορά λοιπόν «κρεμόμασταν» στα δελτία ειδήσεων να ακούσουμε μια απλή αναφορά, τίποτε παραπάνω, μια απλή αναφορά... Τίποτε, ούτε αυτό, ούτε μια αναφορά, μόνο για το ποδόσφαιρο ακούμε...».

«Τα συγχαρητήρια από γνωστούς και φίλους και τη γειτονιά τα παίρναμε μέχρι τώρα, αυτό που έχει αλλάξει, θα έλεγα έντονα, είναι η δική σας εμφάνιση, των ΜΜΕ, μας αιφνιδίασε...», λέει η μητέρα της Άννας Κορακάκη και προσθέτει: «Με την Άννα δεν έχουμε εκπλαγεί. Τα δύο τελευταία χρόνια έχει πετύχει τα πάντα... μας είχε βάλει σ' αυτή την πορεία μαζί της ήταν σταθερά, πολύ ψηλά. Από τότε που ξεκίνησε σταδιακά και σταθερά ανεβαίνει. Το να κρατηθείς σε τόσο ψηλό επίπεδο, σε πολλούς αγώνες και με διαφορετικές απαιτήσεις, νομίζω ότι αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό από όλα...».

Πηγή φωτογραφιών: dramini.gr

Σχετικές ειδήσεις