ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Αίγινα: Συγκλονιστική μαρτυρία στο Newsbomb.gr - «Τους βούλιαξε και τους παράτησε»

Τραγωδία στην Αίγινα: Συγκλονιστική μαρτυρία στο Newsbomb.gr - «Τους βούλιαξε και τους παράτησε»

Για τις τραγικές στιγμές που έζησαν οι δυο της γιοι, που επέβαιναν στο τουριστικό καραβάκι που βούλιαξε, όταν εμβολίστηκε από ταχύπλοο στο στενό Πέρδικας – Μονής, μιλά η τραγική μητέρα, που αγωνιά για την κατάσταση των παιδιών της.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάΐμπ

Με τρεμάμενη φωνή και δάκρυα στα μάτια η μητέρα των δύο αγοριών μιλά στην κάμερα του Newsbomb.gr και περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησαν τα παιδιά της πάνω στο καραβάκι που βούλιαξε λίγο έξω από τη Μονή: «Περιμένουμε να μας πουν σε τι κατάσταση βρίσκονται τα παιδιά, ακόμα κάνουν εξετάσεις. Ο μικρός είναι λίγο πιο σοβαρά ο άλλος είναι λίγο καλύτερα. Ο μικρός έχει χτυπήσει στο λαιμό, αλλά δεν μας έχουν διευκρινίσει ακόμα τι έχει».

Η μητέρα με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, προσθέτει: «Ο μεγάλος μάς είπε ότι τους χτύπησε το ταχύπλοο στη μέση και τους παράτησε και έφυγε δεν πέταξε ούτε καν σωσίβια».

Συγκλονιστικά είναι και τα όσα λέει για την προσπάθεια των επιβαινόντων του τουριστικού καραβιού να ειδοποιήσουν τον οδηγό του ταχύπλοου, «Του φώναζαν γιατί τον έβλεπαν ότι έρχεται αλλά δεν πρόλαβαν να κάνουν κάτι και τους χτύπησε. Περίπου 20 λεπτά ήταν μέσα στη θάλασσα».

Στην παρέα των αγοριών ήταν και ο αστυνομικός που διακομίσθηκε στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401, ο όποιος σύμφωνα με την μητέρα των δύο αγοριών έχει σπάσει το πόδι και δεν φέρει άλλα σοβαρά τραύματα.

Δείτε το βίντεο:

Τραγική φιγούρα η μητέρα της 5χρονης που χάθηκε στην απίστευτη ναυτική τραγωδία στην Αίγινα

Συγκλονίζουν οι ανθρώπινες ιστορίες που γίνονται γνώστες αναφορικά με τη ναυτική τραγωδία που συγκλονίζει από το μεσημέρι το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων στο κέντρο υγείας του νησιού, μια γυναίκα που επέζησε της τραγωδίας έχασε τον 44χρονο σύζυγό της και την πεντάχρονη κόρη της!

Πρόκειται για μια γυναίκα με καταγωγή από τη Ρωσία, η οποία είχε παντρευτεί Έλληνα, ζει μόνιμα στην Ελλάδα και πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε πάει για διακοπές με την οικογένειά της στην Αίγινα.

Οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι από την ψυχραιμία της, κάτι που όμως πιθανόν σημαίνει ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα το μέγεθος της τραγωδίας που την βρήκε.

Όπως ειπώθηκε σε κατ' ιδίαν συζητήσεις, τη στιγμή της σύγκρουσής το κοριτσάκι πετάχτηκε στον αέρα και ο πατέρας προσπάθησε αμέσως να τη σώσει χωρίς, όμως, να τα καταφέρει τελικά. Έτσι έσβησαν και οι δύό, αφήνοντας μόνη τη σύζυγο και και μητέρα.

Σχετικές ειδήσεις