ΕΛΛΑΔΑ

Ανείπωτη θλίψη στην Κρήτη – Νεκρή η δημοτική υπάλληλος που παρασύρθηκε από απορριμματοφόρο

Ανείπωτη θλίψη στην Κρήτη – Νεκρή η δημοτική υπάλληλος που παρασύρθηκε από απορριμματοφόρο

Η τελευταία πράξη του… δράματος αναμένεται να γραφτεί σήμερα, Σάββατο (27/08/2016) για την άτυχη Δήμητρα Σκουρογιαννάκη, η οποία άφησε χθες την τελευταία της πνοή στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, στην Κρήτη.

Πρόκειται για την δημοτική υπάλληλο που πριν από δύο μήνες περίπου είχε παρασυρθεί από απορριμματοφόρο του Δήμου.

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου αναμένεται να πουν το τελευταίο αντίο στην 46χρονη Δήμητρα στον Ιερό Ναό Παναγίας του Μπεντεβή.

Αξίζει να σημειωθεί πως – όπως αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή του το δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου – η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα γίνει με δημοτική δαπάνη στο Νέο Κοιμητήριο.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα συνέβησαν στις 20 Ιουνίου το πρωί όταν λίγο μετά τις 6 το πρωί το απορριμματοφόρο στο οποίο επέβαινε η άτυχη Δήμητρα έκανε στάση για αποκομιδή σκουπιδιών σε περιοχή κοντά στο ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με το Cretapost, όταν η 46χρονη αποβιβάστηκε από το όχημα, ο οδηγός έκανε όπισθεν, με αποτέλεσμα η εργαζόμενη να παρασυρθεί.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση κι έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την 46χρονη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο.

Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου έκαναν λόγο για σοβαρότατα τραύματα που έφερε η 46χρονη Δήμητρα.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, έφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα αλλά και στα κάτω άκρα της ενώ χρειάστηκε να υποβληθεί σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις. Μάλιστα λόγω της συνεχούς παραμονής της στην Εντατική είχε προσβληθεί και από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις.

Για δύο μήνες, η 46χρονη Δήμητρα έδινε μάχη με το χρόνο. Δυστυχώς όμως, παρά τις προσπάθειες και τη φροντίδα των γιατρών, ο οργανισμός της δεν άντεξε και αργά χθες το μεσημέρι κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου είχε εισαχθεί για πολλοστή φορά στη δίμηνη νοσηλεία της.

Πηγή φωτογραφίας: neakriti

Σχετικές ειδήσεις