ΕΛΛΑΔΑ

Παιδάκι έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στην Καλλιθέα

Παιδάκι έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στην Καλλιθέα

Ένα μικρό παιδάκι μόλις 16 μηνών έπεσε, το πρωί της Τρίτης (13/09), στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού του στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην Καλλιθέα -Yπέστη κάταγμα κρανίου από την πτώση

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα γύρω στις 11.30 το πρωί, όταν το αγοράκι, διέφυγε της προσοχής της γιαγιάς του, σκαρφάλωσε στα κάγκελα και έπεσε στο κενό.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η γιαγιά του παιδιού άνοιξε το παράθυρο για να αερίσει το σπίτι και το παιδί πρόλαβε να βγει στο μπαλκόνι.

Το άτυχο παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία. Σύμφωνα με πληροφορίες, υποβάλλεται σε νευροχειρουργική επέμβαση καθώς διαπιστώθηκε από την αξονική ότι υπέστη κάταγμα κρανίου

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Σαπφούς και Αγίας Βαρβάρας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε αυτόπτης μάρτυρας στο Newsbomb.gr το παιδάκι αν και αρχικά δεν είχε τις αισθήσεις του, ωστόσο λίγο αργότερα άρχισε να κλαίει στην αγκαλιά της γιαγιάς του, η οποία περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

«Η γιαγιά μόλις είδε ότι το παιδί έπεσε, κατέβηκε αμέσως το πήρε στην αγκαλιά της μέχρι να έρθει ασθενοφόρο. Το παιδάκι έκλαιγε, είχε τις αισθήσεις του».

Σχετικές ειδήσεις