ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Η μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση της 16χρονης που εξαφανίστηκε

Θεσσαλονίκη: Η μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση της 16χρονης που εξαφανίστηκε

Ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της, θα επιχειρήσει να κάνει η 16χρονη κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τις 8 Σεπτεμβρίου για να εμφανιστεί πριν από δύο ημέρες, την 1ηΟκτωβρίου, στο αστυνομικό τμήμα της Ηλιούπολης.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΝΝΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ

Αυτή την ευκαιρία της δίνει η απόφαση του Εισαγγελέα ο οποίος έκανε δεκτή την επιθυμία της Άννας να μείνει στην Αθήνα μαζί με την ξαδέρφη της, μετά τις καταγγελίες που έκανε για άσκηση βίας από τον πατέρα της, με τον οποίο έμενε στη Θεσσαλονίκη αλλά και για χρήση ναρκωτικών ουσιών από την μητέρα της που ζούσε στην πρωτεύουσα.

Μελετώντας το πόρισμα των ψυχολόγων που εξέτασαν την Άννα Τερζίδου, ο εισαγγελέας αποφάσισε ότι το καλύτερο για το μέλλον της μαθήτριας είναι να μείνει με την ξαδέρφη της καθώς οι ειδικοί έκριναν τον χαρακτήρα του πατέρα της ως βίαιο και ασταθή.

Παράλληλα, ανοίγουν τα στόματα ανθρώπων που γνώριζαν τις συνθήκες ζωής της 16χρονης.

Καθηγητές της αναφέρουν ότι δεν είναι τυχαίο το ότι η κοπέλα εξαφανίστηκε τέσσερις ημέρες πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς κι ενώ θα έκανε ένα νέο ξεκίνημα στο λύκειο καθώς έχει ήδη χάσει μια χρονιά λόγω απουσιών.

Αφήνουν δε αιχμές για τη στάση του πατέρα της, ο οποίος παρά τις προσπάθειες που εκείνοι έκαναν, δεν ανταποκρίθηκε και δεν συζητούσε μαζί τους τα προβλήματα συμπεριφοράς και απόδοσης που είχε η κοπέλα καθώς δυσκολευόταν να προσαρμοστεί στο σχολείο, όταν επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη από τη Γερμανία όπου ζούσε με τη μητέρα της.

Σχετικές ειδήσεις